揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
我去開班,number台,有冇人跟
開頭以為佢係鬼蛇

首先,好多人都睇岩大方向,但睇岩唔代表贏到錢,出入位同注碼控制更重要。而我亦唔覺佢睇得好準。

第二,佢成日都係聲稱自己止左蝕,但琴晚最低位LP NVDA就無set SL,有人問佢,佢就鳩噏話剩係買左幾百蚊。以佢平時啲貼圖,下下都買幾萬蚊,我就唔信佢注碼會縮到1/100

第三,係貼就應該貼equity curve,而唔係貼單次贏左幾多。表面睇贏得多,實質可能輸得仲多。從來未見過佢夠膽貼equity curve

講真,炒得掂既人仲點會搞咁多無謂野,開埋啲乜班乜班,專心炒股好過喇。
搞得咁多野即係代表開班賺得多過炒股
你係gp 都應該見到佢最近沽NQ 果幾次都幾準,12060 果次出入位唔夠靚咩?注碼控制方面,9 put 都得果日,擺明係有信心D 可以大注D。LP NVDA 佢都有講係小小。圖我唔cap 啦,無收錢唔做打手。
仲有,炒得掂既人都可以係好撚貪錢,開個班有50個人報都有50萬,啲材料又可以重用,係好抵做。
剩係攞中既黎講無意思,你唔講佢LP NVDA係全晚低位?
唔講命中率同RR有咩意思?

都係嗰句,係有信心既就貼equity curve

而唔係剩係貼贏錢既圖,贏就下下話一球,輸就話輸幾百
認同. 貼equity 最均真
睇佢出現ge頻率就知果排美股咩表現
順勢買咩都升就會出post 調整就會潛水
有冇佢既會員講兩句
跟佢trade財自左未
個陣踩住cup sir同格爾上位
依家又唔敢入黎貼圖
係連登屌左多汁條撚樣好多獲,次次都講埋o的廢話唔肯貼equity curve
廢得滯d人唔狙了According to 汁蛇d 打手,愈狙擊汁蛇佢只會愈多sub
Cup Sir 直頭係醫生
抽上抽
上面有幾個
咁你躝屍啦屌你老母
開名佢會入廠
下面又多個?
gap汁呀嘛, 笑死
講你就講啦屌你老母臭閪
爬文啦屌你老母 上幾格都唔睇
剩係睇%無意思
炒十幾廿萬倉400%同炒1千萬倉賺20%已經係兩個level
係就比埋實數
日日買rklb , 聽聞好似13蚊開始叫人買 之後日日SC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞