揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
琴日就話已經搵唔到理由會再跌
今日又點講呢
說好的oversold呢
突發消息
之前講過既唔算
笑到仆街
佢下晝仲係DC叫緊gogogo 升
呢條毒柒gap汁真係好撚假,睇佢折墮到開兒童班呃人就知輸到仆街,真係唔好sub佢畀佢呃,d圖全部改過黎,冇證明係真倉佢自己本人吹幾大都得
佢就係收勁貴割你一筆
你醒既下次唔上都冇左一皮
醒既就係sub佢都慳返,睇佢咁著緊相對果少少sub fee,就知佢係靠黎搵食,仲好意思借財經台黎過橋咩係巴打上學到野想延續個傳統

報佢名不如慳返當炒股賺左好得過
信既咪信落去,好似shiba 咁,柒完兩獲就響返去ig ,又話退休又盛,笑撚死
29092022多汁行情

叫左好多次升,最後超賣下日線成功食曬2支針,技術上非常利好。今晚GDP預測-0.6,好友唔會想好過預期。

現時持股:
正股:#NVDA #TSLA
#AMZN #RKLB
權:#COIN LC75 #RKLB SP4

呢道講咩都係個人行為,內容非投資建議

真係綜觀咁多國家
股神級或者出晒名真係炒到億萬身家

都唔會見佢地開班教人, 最多出本書威下

有時間都自己去炒, 再有時間就係玩樂人生,
仲開班, 唔通真係信 ""賺夠, 要教下人賺""
唔知佢今日個倉跌幾多,張coin lc 我估應該近期,應該都冇咩淨
gap汁又會話盤前沽期指,開市平期權賣正股反手long put,又賺一球
30092022多汁行情

1)開盤平正股,反手put 末日TSLA 之後put NFLX 叫頂番COIN腰斬損失。最後都係靠pre market 同市中期指交電費。
2)NFLX 留番部分過夜。
3)D1 H4都係range。
4)女王去左英國立即自爆。中國再減rate,歐洲準備燒柴,DXY to the moon,也許係經過呢幾年渣港紙唱美金唯一安慰。

現時持股:
正股:#RKLB
權:#NFLX LP220 #RKLB SP4

呢道講咩都係個人行為,內容非投資建議

睇唔中但又反手贏,99999%勝率
日日話oversold就算唔中都贏錢,仲唔join披床
你無錯,100%matched
sub左果班弱智其實每日知唔知自己睇左咩,會唔會愈睇愈覺得自己on9
反手反手再反手,仲要未日期權,知唔知自己做緊咩
嘩cls,真係唔係吹水佢咁都照up得出,仲sub佢班友真係要驗下腦,跟佢學閪到野咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞