揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
cfu都有excel睇 汁狗得字
汁蛇唔等錢用唔洗日日去牛牛圈貼文,貼到比人ban 鳩埋,3億乞衣
IB 圖轉 po 去牛牛圈咁高張,仲要造假, Ban 得遲啦
Nq 成功升穿11650,汁蛇反手又中
而家多汁連log 都唔敢post
全部share 模棱兩可,全部都係問句

估下佢聽日點講
今日跌落去個下put 左,成功係底到平晒淡倉反手轉好倉,跟手psot 一張唔知幾時cap 既圖,話一早叫大家入好倉
05102022 美市即市討論

係正中間有咩好做?

VVVVVVVVVVVV

06102022多汁行情

早市P TSLA食少少後NQ+ 唔夠100點訓左,今朝追左NQ+。開始有種再戰121的樣子,即無盡的西。

星期五飛龍,再開倉要預唔過星4。

現時持股:
正股:#NQ #RKLB
權:#RKLB SP4

呢道講咩都係個人行為,內容非投資建議

Tldr 我大汁神又賺錢

又話睇住11650 put,然後又買左
Sub左一年 跟左佢玩權
輸到仆街 (大部分錢都係option輸)
其實依條仆街令到好多新手輸錢送頭

佢玩法就係買左張option, 只要張call/put行岩方向升少少(講緊2-3%)就會話set trailing
有時行岩方向佢會講幾時平
好多時明明錯撚晒方向
買完立即輸到仆晒街
佢就會話佢hit左trailing 已經平手離場
樓上啲師兄講得岩呀 佢講到自己唔會輸咁

近期開埋啲呃錢班終於露出原型
13歲都唔撚放過

汁神尋日事後飛中灑!
Gp 友大賺
原來用咁撚樣既買法黎賺錢
多多都唔夠輸啦
難怪要係咁sell班sell披床cover
快d unsub 啦咪比錢佢賺
末日otm ,一錯少少就輸1x % 啦點平手走
係…未日期權行1%都輸幾%,其實睇佢買法已經知係濕鳩
你睇下美股隊長,2020定2021移民台灣,又話做埋12月退休、搞埋第四季投資展望又話身體唔舒服唔做

又係死返出嚟開Pateron,琴日仲開2022第四季投資展望,死都唔斷氣
起碼人地唔會鳩up 自己3億倉日球日,唔會誤導其他人佢套方法得,害死人
好彩上面cap左圖
完全冇講11650 put個注點 cls
多謝巴打分享
快D unsub la
3億汁sir喂埋你食飯咩,跌左落黎緊係食完糊直接反手買埋上啦
想睇下d證據,佢成日話人中傷佢
點解唔貼去佢個channel 問下
成2000 人跟佢搵食
2000 人讚好
得幾個負評
公道自在人心
問過啦,汁蛇會話你屈佢!
你地唔好屈汁蛇啦
人地汁蛇含辛如苦咁出news出片同埋教你點trade
同埋公道咁同大家講收左錢先會有動力咁勤力出news,唔係嘅話推動唔到自己同對唔住人
最後嘅係,做trade實有贏有輸,個trade又唔係迫你去做,你自己去禁掣嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞