揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
仲連贏18個月 不過冇證明
我仲好記得佢之前上apply daily但又唔肯show 倉,個藉口係show親倉就好邪會輸錢, 果時已經覺得呢條友好流
次次都係斬頭斬尾tws 圖
Youtube 只係識cap 自己discord 講過既野
但唔代表講完佢自己有入
咁都算中既話就真係笑死人

我夠可以同人講幾時long short
不過我冇入
我都記得 心諗關咩事
有冇人知今晚屎汁點睇
想跟
朝早話: 正路咁樣收市應該升到下星期, 亦因為咁, 正路係今日再搵位call
轉個頭, 開市put左+xx%

升又賺跌又賺
sorry, 唔郁都賺
有冇人幫手整理下啲資料 下個po 繼續
所以明眼人應該一睇就知佢呃緊人
根本你套system 係work 既, 無可能錯成咁
好似之前有位巴打咁講, 你係睇升, 如果個市跌
係應該要搵位call, 點會轉過撚頭又話put 左大賺2xx%

睇耐左根本就底位call 高位put 大賺....
財演通用手法
因為一句係你轉身唔夠快就可以撚走你冇證冇據講乜都得
1. IB 即時買賣做成交改平均價扮大賺,揭發後即刻鳩縮已經冇再post 過大賺圖

2. 開兒童理財班收人皮幾嘢一個月,詐騙兒童

3. 上appledaily 話怕邪唔post 倉,實際上係根本冇大倉

4. 話自己美國做地產商3億身家,但係日日響TG 乞sub 成個乞衣咁,3億身家連bloomberg 都冇

5. 日日口水倉已經冇曬圖,日日收市後事後post 話自己低位call 高位put ,總之點都賺,連勝18個月

6. TG 谷有受害勇敢發聲,身為3億身家trader 竟然連轟幾十句屌柒者受害人仲要屈人打手,屈完人最後都不忘減價乞sub hard sell 多一下

7. 請補充
之前有睇佢
有時佢put左但之後大升,d會員問佢
佢就答用少少profit買,預左夾 / 輸

有時期指就話來回call put食格爽到爆
但之前人地食格又笑鳩人地
扮有高手問中精綷,跟佢實戰贏大錢,唔夠一個月sub加價幾級,10usd> 20usd>50usd,自己根本靠開班靠sub呃水魚搵食

成手淡倉
尋晚好想加沽

今朝已平淡倉賺了100%
反手call 過夜袋緊200%
佢日日講d 分析同佢做trade係完全唔相關,完全係鳩up
18102022 美市即市討論

ER必勝法係唔玩

19102022多汁行情

抽高開市平左GS META,沽NVDA 市中平埋,就無做其他野了。D1吞2次真係無咩可能出陰燭。

NFLX只有22%的人無燈,我自己係估無大變動的,所以開了spread,單頭真係太揾笨。

多汁真係勁
留名睇開左spread ,就算爆升都係贏,我無論點都贏
cls 講同做完全唔同
總之就贏啦
正啊discord講就升,tg 講trade 就跌,第日升就post discord,跌就post TG,唔怪得連勝18個月啦屌,連勝500年都得 livermore 都要翻生報班跟屎汁學嘢
屌你老母佢真係夠膽講自己NFLX 係賺開Credit Call Spread NFLX pre market 升都可以話自己賺,你老母真係無恥到極致
屎汁係賺呀,用韭菜sub,上堂費口水倉黎買,點會唔賺?屎忽撞棍扑中左,又大宣傳引新一批水魚黎劏
仲要開到300 305咁撚遠 汁個雞碎
咪係,輸又唔輸得多,咁都死要話自己賺,真係當全世界弱智咁
仲話開期權班收一皮嘢我dllm ,101 都錯
唔係咁撚痴線吓嘛
衰過共產黨,指鹿為馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞