揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
想睇下如果group 入面又有條友好似佢咁口水倉次次贏, 汁ching 會點, 會唔會驚俾人搶客
以前個谷有個叫Ken嘅師兄
嗰陣aapl個價好似14x - 150咁上吓左右
然後佢睇好某啲阻力穿咗就會短期上160
所以佢提議大家call
柒頭汁就同佢班爪牙係度批評人話咁做唔好乜乜乜
(去到呢度其實都ok 當係討論吓咁)
之後果不其然 AAPL真係同嗰位師兄咁講一樣爆咗上160樓上
但佢地仲咬住人唔放 笑鳩人
That's why 佢discord有個位叫 「AAPL及Ken恥笑區」

所以回應返你個問題
唔洗次次贏 分分鐘你贏一次gel頭已經有某個理由討伐你
支持
唔好玩啦
同番汁蛇講,文盲唔好炒股

汁蛇沒有輸! 個個月都順手架啦,睇錯市都贏錢
上星期佢patreon 內有人問佢好無put TSLA..
佢話唔好, 話宜家托TSLA....之後TSLA係咁跌........
佢真係無料扮四條
咁順手點解冇PNL 圖日球日呢
佢另一邊又會有post 話早已預料put TSLA 大賺
屌佢老味,11000都穿穿地,又話12600大底
佢又出新片啦,好想谷youtube!report !
事實上Ken套spread又真係食唔盡睇得升無理由咁樣開
利申:鳩short開
佢好似話係個本大細問題唔係好記得鳥
但唔好諗住阻人搵食啦
梗係要佢搵唔到食啦 佢自己柒又咁搶口
教學
仲敢上黎宣傳咩
佢d濕尻片最叻事後孔明,指住高位食到低位,假設當刻知道哂咁,仲話咩相當易玩,全部口水倉

夠膽再出贏錢圖同佢逐張check成交
叫佢直播炒返幾日
敢唔敢呀
佢只係理論派 成日講圖表同分析
落場一樣輸多過贏
佢自己個dc一樣剷曬po無野睇了
搶口9up派就有佢份
del 曬post ? 咁佢點同d fans 交代? 暗示身有屎?
其實佢地成鳩日口水倉
一世都唔會進步
原來畀錢係買每日9up
我早排信左佢上個初階班 點知佢d野同我想像中好大出入 真係建議信佢既巴打要諗清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞