揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
入團隊一齊乞sub
佢點會唔play,口水倉長存,一張圖都冇,空口打飛機
Shiba係咪之前玩幣嗰個? 又係開grp收錢

好早有人屌鳩佢冇料扮四條 唔知係咪同一個
我最近先留意佢 唔清楚佢有無玩幣
見佢自稱未夠30有2000萬身家先留意下
不過佢睇大市唔算特別準 成日d預測都反向
佢幾百萬咁入市 贏少少就走
算啦 真係搵到咁多就唔洗開班啦
而家係咁出片用d勁爆既主題呃點擊,真係騙徒無恥無極限,仲要扮到有客搵佢教果隻
所以記得唔好click 入去同埋係咁report 佢
係咁作故仔咩中學生資優家庭train得好好
有料既移哂民啦,屋企人咁有料,仲駛撚搵條揸流攤教咩
講真佢講同trade 有關ge topic 其實突顯出佢好冇料,成日畫幾條廢線,好大機會係普通路人老千冇嘢撈,而家睇佢搞youtube ,話唔定移左民所以咁大膽繼續做
前兩日又大大力買正股又W 底又盛,今朝已經變成高位put 左大賺一球好友冇希望收皮啦好唔好啊
畫幾條尻線咪又係看圖作文,是撚旦一日拉高大跌條尻線都移撚哂位啦,TA條閪咩?
真係好想睇乜撚嘢傻仔會報
已經冇人理
一個post都推唔爆

又贏
放心我唔會放過佢,只要一突個龜頭出黎就會追擊
而家單都唔敢哂,平時閒閒地每日幾百張權日賺一球
最癲係話近排幫人做DEAL
賺左180萬佣
deal 佢老母咩老千仔鳩up
真係deal佢老母,自己憑實力賺幾球野駛撚食佣益人咩?
爆po
前一日成手PUT

今次會點講
冇跟開一排執神而家hold緊咩
1001 post 前都有屎汁Juicy 神級操作

10112022多汁行情

開市前不停講要做淡,亦都做左。TSLA都double埋😂

現時持股:
正股:(#IWM) #AMZN #RKLB
權:#TSLA LP150 #AMZN SC85 #NVDA LP120 #RKLB SC5

呢道講咩都係個人行為,內容非投資建議

一post 完就爆升
留名睇點都賺1球,廢到冇眼睇
一堆廢話 尋日put今日call 日日講一早講咗乜乜乜 on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞