揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
諗起以前個fb賭波
神預測有d類似
事先將所有比數
開獨立post set做自己先睇到
一完場即刻set結果個個做公開
之後成堆傻鳩話神呀,咩咩物物
神可唔可以創造一日多汁係輸嘅
次次都反手末日option
條垃圾敢唔敢實時貼圖公開操作
收咁貴學人口水倉
呢個時候就要用cfu 經常講既,進階班既同學仔就知道,post 左出嚟
正到爆,每日跟住個市點行然後講一次
多謝巴打
劃幾條9線就日賺一球
都要有傻鳩信先得既,佢tg入面成堆打手,呀多汁團隊
所以話傻仔周圍都有
又睇好rklb,又攪科研,簡直港版馬依龍,好似Cup 蛇呢d又做醫生既,梗係吸到d傻仔
30092022 美市即市討論

PCE -> 個人消費 -> 一堆行長講野

而家唔撚俾你班免費仔知我大汁神點睇,收市照羸
升就話超跌price in哂壞消息,跌就話數據差,gap汁又收市先講點點點,造好假圖又賺一球
琴日:put咗 netflix
今朝11點:NQ期指好友收哂皮
10分鐘前:冇嘢好做
而家:買咗amzn
轉身快到我睇字都暈
龍門任佢擺,唔係真倉直播一律做假呃人送錢畀佢,食相難睇到要不斷加會員費同開班
轉身快過施丹
個市升>買左
個市跌>沽左
陷家產,NQ倒跌,AMAZON又倒跌,慘
毒柒汁男又反手put沽期指又賺返一球補數
琴晚唔敢講睇邊面.一陣收市通知又任佢up大賺幾十個
笑死 佢入場做好嗰啲位差唔多全日高位黎
跟撚咗嗰啲真係慘
佢之前每星期係Youtube整片市評,唔知係咪驚柒整整下又潛水

當正上完佢堂就好似逢買必贏咁掠尻人咁大筆
01102022多汁行情

新一個月,睇番呢個月真係日日靠期指,anyway 依家Patreon任何日子sub都係計30日,唔洗1號。

上星五尾group內有人問我今星期點,我答左佢大陰燭,但星三太快出現超賣,令最後W1支陰好短。

開盤NFLX有位食再反手ES AMZN COIN。ES接近高位平左大lot😂 其餘回少少平埋✌️

現時持股:
正股:#RKLB
權:#RKLB SP4

呢道講咩都係個人行為,內容非投資建議

反手你個反反手.我大汁神又贏錢,oversold*x次都可以繼續賺大錢
世上最強大話:我賺夠啦,都俾大家賺下!🤣🤣🤣🤣 李嘉誠先生一路賺到依家都冇講過依句野,你就明啦

真正賺錢係開班呃細路,然後你輸咗就話:「投資緊係有風險啦,你學藝未精姐,唔可以怪人」

最後都係靠腳踏實地,如果投資就要長線投資。最強企業家,你睇多次李嘉誠點樣白手興家,然後依家係點樣賺錢?全部都係長線投資
明明成個禮拜都錯都可以搬返上個禮拜黎講
我發覺佢次次輸都話好彩有期指cover,謎一樣的期指
佢個真倉咪就係傻仔課金倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞