揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
你見tg 入面成日出聲嗰啲,好多都係舊時廟區啲人
係度做媒扮跟佢學到野贏到錢,呢條狗系真係掂就唔駛幫人教仔cap水啦,sub佢都on99,一早識穿佢真面目,借新舊登黎過橋唔駛本
多汁比人揭穿改圖?
‘歌.’ ? 仲有幾個,成日出後護主
成日汁神前,汁神後?
笑撚到仆街
但佢上個月攪班都汁足班手足幾十萬
唔係點樣日日睇錯市都賺幾十個
Fomc 前重話跌得7788 唔好咁淡
開完會第2 日話買期跌大汁百萬
真係好多
佢的確係冇自稱100%勝率既
但每次summary 都話自己贏錢咁濟
我諗輸錢既次數真係10 隻手指數得晒

最好笑係佢d summary 成日得一句
試過幾次實牙實齒唔會買升/買跌,點知唔過10 min 話自己又long / short 左
咁佢個summary 有咩用

跟住佢tg group 有班固定班底 係咁托佢大腳,又汁神前汁神後,又老細前老細後

記得上面有位巴打都係佢group 提議不如做個small account challenge
點知佢二話不說就ban 左條橋
收市Told U / 好在轉身快,即刻call , put 番 輸變贏 科研小子
[有圖] 笑笑笑! 笑到杯佬唔出片
https://lih.kg/2997153

收到風杯佬收撚左市先同人講自己平曬倉
https://lih.kg/2982688

唔識理財, 想革sir指教
https://lih.kg/3019588

整係識踩住人上位
唔怪得唔敢入黎貼equity curve
small account challenge唔得啦
佢會比人睇穿晒 根本冇料
靠踩人上位,自己又柒番同樣既野
有無人比左5000蚊上多汁堂既,講下有咩學
快到幾個月咋
呢個gap汁根本毒柒一條,濕尻tg group全部都係佢d打手做媒畀d新入黎既人睇,同以前大賭李嘉誠一樣道理
幾年過去喇, 佢個50萬倉歸零未?

自此之後再無下文
發覺開班教炒比自己輸得更小後,專注開班教授
補返晒啦 佢上堂收5千位
唯獨教人時用Paper Trade戰無不勝!
見佢次次賺親都半球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞