揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
on9 我口水倉都可以報晒時間
貼mark to market statement啦7頭
佢都幾厚面皮入面成班狗係度圍爐,好好笑
我話我教緊10個學生都得
佢不嬲冇proof
寧願打幾百字鬧人
都唔貼statements 收我地皮
dllm 最起碼一買一賣要有圖啦
依家你次次9up就係呀
佢講到咁口響,開post囉
咪係囉 以前成日開架
笑撚死,睇下屎汁激撚動到
講咁撚多野po張圖出黎啦?
唔係幾百張權賺好多要po出黎哂命咩?
之前唔係好興IB CAP出黎改好圖貼去牛牛?
有人同佢嘈幾嘈就出哂洋相
我夠話有幾千個學生報名跟我搵食
冇 proof 吹到幾大都得
而家唔敢出圖驚有人跟住黎對數就大家有眼見
睇下佢幾撚兜踎幾折墮?要靠呃細路搵食
畀得起錢既自己有實力教仔啦,駛搵條賤種老千咩?

英文讀音都錯撚哂, this cord, 鋪well
真係好撚pro呀
exactly
佢話自己連續18 個月都賺錢
單憑呢句就知佢吹大左
真係咁勁早就post 出黎搏宣傳啦我地屌左佢咁耐聲都唔聲淨係響自己個tg bully d 受害人
嗱…我知有人係做到連續50幾個月都盈利,但唔係佢咁鳩炒lo
係咁把炮洗撚披床減價引人入咩
即時轉身 有賺冇賠 最多「白做」
人地係貼哂交易記錄,有哂時間交易單號出黎,邊似佢口水倉,即時出入,唔洗睇市場有冇成交
笑到仆街 個POST就完都仲未入黎貼圖
同埋口水倉最on9 係唔洗交代注碼同成交價,個鳩汁仲好理直氣壯覺得自己send 個message 有time stamp 就冇問題連真倉同口水倉最根本個分別都唔明,陣柒味真係咁啊豬啊狗都出黎話自己3億倉啦
是但鳩up兩句就話開左倉,我想睇番佢果50萬實戰倉輸哂未
人地驚畀人踢爆,咪唯有tg屈返人係行家打手欲蓋彌彰

好心佢d打手腳踏實地啦,跟條冇料既老千搵閪到食咩?係咁幫佢做媒擦鞋

永遠得佢團隊同佢自己兩個互覆吹到好勁
但大把cd rom 信到十足就課金
周圍屈人打手行家打稻草人
邊個得閒理呢條傻鳩
我0.01 買左一億粒BTC 又話你知咩,真係好似寶藥黨CLS
睇嚟會爆post
你地記得開新post ,如果我唔記得的話
大汁神需要大家廣傳佢有幾"把炮"贏到(無倉圖)日日幾十萬落袋未有敗績,仲勁過美國top trader
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞