揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
原本我都淨係開下警世post 就算,但係今日我見到某個打主連登名義扮股神ge 垃圾再開班,我呢啲正義撚真係忍唔住要開個post。今日佢開個post話開咩老手期權班收人1皮嘢,都算,之前開咩兒童財富自由班,係收人皮幾嘢一個月,係每月收啊dllm,所以我真係頂唔順要揭發佢

首先我講下我係點發現,如果你係比左披床錢或者上左班ge,你會知佢4月定5月有條AMZN option trade 話自己賺左成700萬,詳細數字我唔記得唔好屌,咁啱我有trade 緊AMZN option,見到咁大成交打算睇下liquidity 點食,點知我發現到佢係同一時間做一買一賣,我就知佢d trade 全部都係假圖,IB 有一個功能係可以比人自由改自己個持倉平均成本,同埋可能佢之前有買過同一款option, 平左倉,但係果日做一買一賣,因為美國稅務有First in First out , 可以幫你用第一條trade 黎mark 個profit and loss ,咁樣就可以輕鬆令自己做一張冇PS 爆賺圖。之後我就有留意佢d 好大ge trade ,發現當下成交都有一買一賣,我就知佢一定係個老千。

可能你會話我冇證冇據,的確,我自己冇俾錢sub所以我冇好大動力去追究,但係我唔想見到有人比咁多錢一個冇料到人學嘢,我亦都唔排除佢真係有trade 賭贏,但係大果幾條99% 係假。

如果佢想自證清白,唔該佢post 個mark to market profit and loss statement 出黎,唔會有戶口asset value 㗎唔洗擔心比人知你日日贏贏到幾百億身家,係真ge 我唔介意當幫你宣傳

同埋佢最近冇再post profit 圖,睇黎佢輸到連開大倉ge 本都冇,得返d 口水倉話自己日日贏

最後,我冇針對任何人,淨係唔想有人上當比幾萬上堂,同埋我唔希望連登得返一堆騙子
3叔公?奶絲?
多汁?
未見過佢輸 100%勝率
開名啦屌
怕就咪出po
蔡嘉民
打連登名義
應該賺到過億身家
留名等睇statement
3000幾%收益喎
講啲唔講啲
開名啦屌
即係姓蔡呢條友?
成日連登開post ge 收費股神,好多咩?
who
冇留意, 邊個黎?
唔敢開名就躝啦
咪係 講左等於冇講
樓主正懦夫
真,仲要維護詐騙犯
屌你老母係要驚

你最多加個x咪算
固弄玄虛反問做乜鳩?
會join 得既人都弱智 比人踢爆左呢啲傻仔咪又係join下個騙子
同賭波tips 一樣咁on9
我出個post 話比你地知點樣可以唔中伏,話埋比你聽個track ,都仲唔夠?
艾文係咪100%? 不過連圖都無出過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞