揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
唔係收左皮咩?
睇ig條友個本勁大
入Tsla贏幾蚊已經賺成皮美金
一跌市佢就出post話收工唔玩
條友is a joke
日日講tsla 日日唔中
但又貼圖日日炒tsla賺
佢勝在本大姐
如果佢唔玩正股 玩權應該輸到仆街
呢個堅勁不過都係比連登追擊到仆街
開呢啲兒童月費陰質班,唔係好多個,連登得一個
佢地patreon搵十幾皮一個月
yearly performance 好難AB倉
兩條友最後唔係發現雌雄同體嚟嫁咩
用黎Hedge番佢輸果d錢話曬人聲稱地搵專業人士教wor,唔收番你幾皮野一個月點得呀? 又做埋物業買賣代理
汁蛇都要生活,比d尊重
黃店吉梗手足黎,唔好屌!
3叔公ig晚晚撚貓 無野好do
買份馬經跟貼士買,輸錢出警世post
佢無disclose USD collateral 個倉, 所以可以係USD collateral leverage long bitcoin, 而係呢一個COIN collateral 倉leverage short bitcoin?
請各位有指點, 謝謝!

正常account 係有tick

https://www.binance.com/en/futures-activity/leaderboard?type=myProfile&encryptedUid=743BE0E331336FF4A508419428FCCEC1
LM學野
我冇sub 亦冇跟,其實比貼士錯唔緊要,好似大c 咁比人串下其實冇問題,但係唔應該出假圖扮股神,收幾萬教人,兒童理財,呢啲叫陰質
加拿大富翁?
睇唔明
即係假圖定買兩邊?
你唔開名變左個po討論spin去估係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞