揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
咁個披床係咪詐騙
幾日大賺一球但幾十蚊都計住你
佢真係好著緊果幾十蚊pateron 錢
李嘉誠10蚊都同你計啊
笑撚死
07102022多汁行情

開市無耐沽NVDA NQ,之後retest Day low called NQ。全日大約130點加少少NVDA put。
今晚非農,走勢唔代表下星期走勢。

現時持股:
正股:#NQ #RKLB
權:#RKLB SP4

呢道講咩都係個人行為,內容非投資建議

喂啊
悶唔悶d 又係day low call nq
究竟要點先輸到

輸既可能性係零
完美食曬所有market movement ,我覺得d mpf 同hedge fund 都應該跟汁神trade
真係口水倉,連即時po落單圖都冇,睇黎做假圖要慢慢改都好花時間
直接改成day low call,day high sell,攪撚掂又收工
圖都唔改了呢家
有料邊個會咁on9開成人理財班?當你收80蚊個月買杯咖啡都算啦,起碼個價我接受。你又唔係US investment championship、又唔係Market Wizard,夠萬幾蚊期權班?

3億身家哂時間搞期權班?成人理財班?
少爺仔係咪詐騙
日日都低買高沽
搵日直播得唔得 想學下野
屌你老母 講你就講啦 唔夠乜春啊
咁你就咪開po啦 你老母生到你咁既思維仲得意
冷靜d 啦上面講左10幾頁啦,唔舒服早d 睇醫生唔好拖
我之前都係個Group到,都feel到佢轉身快到乜咁
但佢D打手會話佢day trade 轉身快係好正常
daytrade唔關轉身事,如果你睇好,你一係入,一係唔入空倉既姐,佢係反埋手話自己沽埋呢下好笑,幾撚on9既人先會信佢,即係我明明睇好,見佢跌落黎就轉沽,咁你前邊點解睇好?如果你前邊睇好,而家跌落黎,即係錯左,咁你點確保你第2單係岩?
佢有班弟子兵幫佢睇場
黎黎去起都係個班
cfu都叫有excel睇下
汁蛇打幾隻字就搞掂
佢話到咗條大數就係3億?
係咪抄劉華?
3千萬唔夠㗎,3億啦
同埋佢好小出圖解釋佢D trade
反而佢條o靚一招修理皮會間唔中出D分析
永遠的十六歲?Song?一招修理皮帶扣?就咁數都3件啦
其實明眼人都知佢廢,可能唔係弟子係分身😂😂
多汁團隊呀嘛
全部同一個人嚟 同herman yeung 一樣
呢條撚樣真係戲都唔識做,真係日日賺一球點會下下計住d婆乸數?見過有人同佢開玩笑,佢反應係勁撚誇張,驚死冇人肯畀錢sub佢咁,仲屌返人轉頭冇誠意

我睇佢都係肥柒毒又小家果類,衰撚過公屋仔,分分鐘係三叔公分身黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞