揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
賺到忍唔住笑
升到下星期
搵位開call
賺左可以sub 自己幾世錢

.
.
.

然後又再宣傳叫人sub
琴晚咁樣開市真係笑撚死人
一張ib全圖都冇,開個紙倉扮大倉,一俾人捉到同一時間無咁大數tarde log就收哂皮
我都唔洗要佢全圖,俾個market to market profit 證明真係贏錢,先好出黎教人啦,詐騙有報應,同寶藥黨冇分別
的確,睇佢講嘢同畫圖都知係鳩賭唔係真係勁,好粗淺同初階,真係炒到幾億果d 人,唔係咁認屎認屁,冇料佢就學多幾年先出黎做老千啦其實,淨係識抄抄貼貼d 新聞
咁樣講自己
Powell 讀 鋪well,goodest english
條友中五畢業未?
汁蛇

嘩 邊位勇者挑機汁神
勇者,俾人del post 未
wa del 左
唔緊要,幫佢back up,咁搶口
佢del 左做假,跟住其他嘢死撐,睇黎佢真係完全兜唔到做假了
人地話d trade有曬時間
癲到,做老千千埋細路,幾時做慈善起學校啊,慈善教數學都吹得出
咁多嗲引戰,post 張statement 啦,而家唔係話你條trade 有冇時間啊,而家講你扮大倉同假trade 啊,九唔搭八
仲夠膽講自己18個月連賺,都係逼我地開第二個post 者dllm , 比曬位你收皮都唔收
好正, 講幾句就激到佢癲狗咁
真係似個勁人咩? 開trade 有時間, 但走果時呢?
都係事後補番贏幾多
其實事實係調返轉,佢係開trade 冇時間,平倉就post 出黎有個好大profit ,所以先俾人發現做假trade 真係成隻癲狗咁,冇見過幾億身家trader 會因為人地講一句然後自己發癲回幾十句,但係最尾都係sell 一sell 人sub 乘機減價促銷,真係乞衣到痴線
講中左佢呀嘛,講中左就話同行中傷佢,都on撚鳩,望下自己個柒樣先啦
佢話㗎咁我地唔好停
同埋佢轉移視線者,係唔係同行都好,佢真係證明唔到自己唔係假trade,人地可能報完堂中老千忍唔住發聲,就比人屈同行,佢真係狗黎
睇嚟真係少左好多人報班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞