揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
睇錯邊 贏
short side爆邊 又贏
唔做嘢 都係贏
大佬 出貓都唔好咁高分啊
最緊要加一句set 左Trailing
就算中途逆轉就話打中左已食
尋晚又叫人買正股
前日先高開平曬正股再反手put wor,又買返正股啊佢好辛苦wor一格一格咁食,劇本作好未㗎
之前佢咪恥笑1個會員叫呀Ken,
Ken 提議D人如果買AAPL option本唔大可以買spread, net 左之後要放個本其實好細
計返return %其實仲高過汁蛇個方案,佢又要笑人知道升硬唔應該買spread
明明佢平時叫人睇return %,唔好睇absolute amount
(雖然個呀Ken 都係怪人,話知道AAPL升梗但又講唔出原因)
佢頭先又話ER期會殺晒LONG喎
根本呀Ken就冇錯
汁蛇呃D唔識期權既人
牙汁蛇今日又贏左幾多
盤前call
見頂又轉put
又羊
呢排縮埋個龜頭響度整youtube 投票,想靠youtube 吸sub,請大家儘快report 詐騙
關心下汁蛇啦
而家龜縮隱形,賺披床錢賺得幾耐得幾耐啦
條撚樣密密出片,唔係賺好多鍾意先幾個月放一條片咩?
連登冇曬水魚,要上youtube 搵
條賤種之前呃人sub仲要搏人地唔知1號開始計,月尾sub到下個月頭又自動扣多次錢,真係無良
唔係咁狗掛屎汁幾億身家點解成個大種乞衣咁
幾億身家都唔知係咪吹出嚟,折墮到要造假數扮日賺一球呃人sub
梗係假啦,幾千萬都冇佢咁狗
汁神口水倉潛水咁耐又出返黎啦,依然係極限末日期權捉曬所有高低波幅,完美大賺一球 點解富豪榜仲未有屎汁
冇成交圖一律當9up
屎汁真係好嘢,前日話個市V,琴日話即日call NQ 大賺,今日已經話早就預左個市會跌,又預料曬,果然係永遠都唔會輸,真神
又有搞笑野
前幾日連佢條靚一招修理皮都係個Group到話汁蛇根本都冇教過佢野lol
佢係跟其他人學野
連佢D靚都唔認佢
joke 好慘阿蛇收人錢做過d 咩
但佢入左團隊啦
大家睇住呀, 佢tg 話ng play keep safe 呀
轉個撚頭升又賺跌又賺呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞