揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike
咁就60個,而家d錢真係好賺
難怪汁神日日都賺,原來就係呢度賺既
輕鬆袋60萬 係咪咁多弱智
教個d 求奇開個youtube都10條8條片教既野爽賺
但呃人錢披床會費就好撚著緊
3億身家連bloomberg 都冇,要響個披床description 乞錢sub terminal 點解會有人信,仲要係美國地產商,同時又係證券行,但係又會每日咁多個鐘同你班連登仔傾計乞sub,我講完自己都打冷震
咁就60萬 佢新班仲收1萬~2萬5
而家畀人踢爆呃錢就急急腳整片造勢
而前就鐘意間唔中懶pro咁分析下
汁sir話佢輸過千幾萬
真既話 係完全冇risk control
gap汁收市又會話cpi前沽期指,公佈之後平倉開市反手all in call,又賺幾十球,不過冇人畀錢sub就會詐型屌老母

幾時有贏錢圖對下數?
巴打又知牙汁大賺
不過今次冇幾十球
只係過夜put 賺2 球
開市反手買Nvda lc 1 球
尋晚一晚賺3 球
日日拎堆sticker打飛機,毒撚到出汁
次次put完反手,老母都識玩
其實佢講大話講得好柒,佢張profit compare to prior close 圖+ 23x%, 已經完全反映左佢之前做假數,以佢咁搶口,如果全個戶口升230% 點會唔post 日球日,而家咁post 個%, 即係個戶口細得可憐,post 唔到實數唯有post %, 即係等於futu d 末日權咁細倉打飛機
14102022多汁行情

講成個星期,等cpi先玩,忍唔到手之前就大力出擊果D真係好可愛。經常強調唔洗日日trade,機會一個月總有幾次,而今次再次無留比對家。

開市無耐平LP +120%,之後大家見到的call NQ食320點同LC NVDA+230%。再入番三寶同NQ,但4:00無new high所以急急腳平曬。

琴日賺到忍唔住笑,差少少夠交埋下年電費,但至少夠sub自己幾世。依家任何時候sub都係計30日,全年計365日。

正路咁樣收市應該升到下星期,亦因為咁,正路係今日再搵位call。

現時持股:
正股:#RKLB
權:#RKLB SP4 SC5

呢道講咩都係個人行為,內容非投資建議

贏999999%
Btw
佢段野正到
一邊話等到cpi
一邊就話開市平put
代表咩?
代表有人撚鳩你囉
利申 dse 中文唔合格
sub左佢諗住睇下啲新聞同埋股票市場大方向
冇跟佢炒
但年頭話今年加息會照升 中期大選會破頂
好似都唔多準
財演呢樣嘢最癲個位係根本冇得證明
你唔知佢係真倉定紙倉
唔知佢買幾多
佢分分鐘唔洗take任何risk 就可以做到呢種日日大賺嘅效果

其次係你唔會搵到位去Jugde佢究竟係咪撚鳩你

例如佢講睇幾個位買得 3800 3600咁
到跌穿哂 佢地嘅回應可以係以下幾種

1. 「哈 連登仔 升就睇牛 跌就睇熊」
首先就笑吓個稻草人拎個勢先
然後再由短線ta偷換概念長線

2. 「呢個位建議觀望吓」
淨係同啲未買嘅人講
基本上係ignore咗你已經喺佢建議嘅位入咗場
笠水得嚟又好似有答咗嘢咁

3. 「呢啲位係畀進取啲嘅人買」
根據呢個logic其實每個位都可以俾唔同嘅人買

4.「唔通要次次中?」
又打咗個稻草人先
然後再畀你睇佢堆紙倉 或者 輸咗唔認數

5.「投資唔好信人 信自己 有時我連自己都唔信」
呢句我肯定牙汁同Cfu都講過
痴撚線

6. 認錯
然後再搵啲打手出嚟講句
「xx輸咗會認錯 真係算係咁」
即係畀幾皮嘢睇人道歉
我而家同你講聲sorry 不如你畀我
3億身家 230% up ,好快首富
日日口水倉話嬴好多
再係咁叫人sub 好撚賤
試下跟佢trade 包你輸
佢賤啲定俾錢個堆柒啲
佢成日都好強調賺到既錢夠Sub佢成年幾世,三句唔埋兩句叫人sub

有冇計埋佢轉身射個三分波,d人跟完蝕左既錢夠sub佢幾耐?
大聲鬧又無膽開名
sub熟佢老母閪,開口埋口sub都知佢造假,得幅爛鬼cap圖係賺咁多駛撚咁緊張會員費?
講左幾十頁,你可以睇置頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞