揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike

開市叫人put完又反手轉call,又贏大汁神日日贏錢

牙汁轉身快到仆街
尋晚又袋1球
點做到
柒左就話有call 有put 白做
屌 咁就輕輕鬆鬆移民去 我仲打工挨生挨死

呢條撚樣變面快撚到仆街,邊度都有佢既龍門
依家成交圖都唔貼
係呀 我都call左100張
一開始就講oversold,oversold完呢自己又話買put 賺錢,買put 賺完錢呢又話要再put 過,但點知成個市又上返黎又話自己買call賺錢,仲有講就話咩股期權,實際就只係識單頭long,咁樣叫期權教學
仲有就係比人踢爆d圖係假既,市場果個時間根本無成交
仲有就係,搵到以前既實戰記錄,兩個月輸6成收皮
真係好撚憎呢啲認屎認屁撚屌鳩噏白頭片股神
點都中,假圖假trade
仲等緊多汁輸嘅一日
輸又會話盤前平哂反手又一球
真心係冇料,講真好似cup sir 咁就算你話佢equity curve 唔勁,起碼佢有明確指示同埋佢教d textbook 嘢都學到dd 有用,但屌你個鳩汁,直頭feel 到佢係廢到on9 淨係識鳩賭,睇佢youtube 講咩就知佢真係冇料
LM
我都有睇
屌 心諗高開幾多
咁快又講put?

條友永遠 都可以講晒2邊,之後就cap 中個邊既 又中
講緊call ,但做又put
究竟報班嗰啲人咩心態
畀皮幾兩皮學點樣日日玩煎魚
最後手續費都蝕埋 最多再送幾句金句
宥藍當年柒撚到
新手好易比呢條濕鳩fake到,邊撚到做trader既有咁多反手,一係就沖,一係就空倉等機會,反手,反你老母咩
05102022多汁行情

好似次次賺鋪勁都係月頭月尾。渣住400點就可以慢慢等下轉,打個8折都夠睇5年。依家Patreon計訂閱日子30日所以唔洗1號sub。

星期五飛龍,再開倉要預唔過星4。

現時持股:
正股:#RKLB
權:#RKLB SP4

呢道講咩都係個人行為,內容非投資建議

又贏,大家莊左大汁神未,一路贏錢一路宣傳招生救世人唔再輸錢
大賺✌🏻
多謝汁神🙏🏻
個group入面每日都會出現嘅兩句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞