揭發某連登收費股神詐騙手法

1001 回覆
584 Like 14 Dislike

嗱,如果你話無關係咁咪無關係,實際操盤係第個
笑左
原來清泉教室就係多汁

你地搵得咁deep
咁上面洗地個個點算
人走sir你識唔識
呢個都岩
如果真係有料
早就拎statement 同 equity curve出黎

不過都係得少數有料既人會咁做
其他都係得個講字無說服力
我唔識嫁,一個都無見過,我見到有juicy就當係多汁炸,咁18年8月31號50萬,10月跌左60%,兩個月跌60%都好正常啦,好過倫敦金啦
可以話juicy係第2個人黎都得嫁,出得名比人誤會都好正常啦,實際操作其實係人走唔關juicy事既,無問題嫁
好似艾文咁成日話賺幾多賺幾多,咁施凌同學會既人見到佢同cfu一齊既,都好正常當係老千黎嫁啦
咁你唔識ok囉
我見你話廟區炸
如果唔係都唔答啦
人走sir唔識我呢啲二打六更加唔識
我就見到個page出左juicy個名,咁我當有份都好正常
如果你話實際操作唔關佢事咪唔關佢事lo,佢編輯黎姐,根本無比咩意見人地,係咪
人地自己輸60%,唔關juicy事
佢鬼係咩
醫學院 biomed 唔知乜春咋
成日用醫學院dropout招搖撞騙
打手 屌你老母
睇黎財演狗黎黎去去都係個幾隻
18年既事,4年時間可以改變好多野既,由50萬真倉表演兩個月輸60%,到而家下下幾十萬幾球咁賺
100%勝率 依家應該過億身家 好想學野
個group入面成日出聲嗰啲又係媒嚟?
有冇計埋盈虧比啊,大部分做得成功既人,做得最好果陣可能有50-60%,做得差果陣可能得40%,但係輸小賺多,我輸兩三蚊,賺十蚊,咁賺唔賺到錢?

你話教班係100%賺,咁你教人會教你成功果套定亂咁做果套?教人成功果套既,人地又買呢隻你又買呢隻股,係咪有風險?10蚊本身想買既貨,你教左人,人地開盤同你掃上12,13蚊,你仲入唔入?
仲未計你離場wo,人地早過你離場,前後你賺小幾多?
假設你千萬倉,原本賺10%一百萬,而家教完人得番50萬,你仲教唔教人?你要收幾多學費黎幫補番賺小既?
風險迴避係炒股既人第一樣要識既野,你仲自製風險?
一定唔會係分身/同黨啦,人地咁熱心day day trade贏幾十個仲要用心教育未夠18歲既人
洗地果個核突到呢,一張cap 圖就收佢皮…
你地搵料勁,我真係淨係spot 到佢做假trade
我講果種係教班,唔係俾number喎
我自問自己就唔係咩聖人,我如果賺到錢,我唔會去教人,你要跟我賺?得,你直接比錢我,我每年收番你管理費同分成,仲要唔係三唔識柒wo
我賺到錢,我有方法賺錢,我隨時搵個私募黎做,一億美金既盤起跳,我洗貪你一萬幾千學費?
教咩班,你教人選股,你教人入場位,你教人止損位,每日可以做既股有幾多?全香港有幾多隻股,全美國有幾多隻股,用你一套方法可以搵到幾多隻股出黎?係咪有機會你想入既,同你教既人,你既學生,係咪都係會撞埋同一隻股度?
依你嘅講法,所有TA指標都唔可能會公開出嚟
市面又唔會有任何教投資嘅書籍
洗地果d偷偷留下負皮走左啦,你睇下汁蛇TG都鳩縮啦
傻豬黎,緊係有啦,好似月供成既百萬富翁,火燎森既巴菲特,技術分析,又有教工具既牛熊,窩輪,期權期貨,波浪理論,纏論,你想學咩都有,你想既,比錢我,我教你。但賺唔賺到錢,我就唔知啦我買本書返黎讀比你聽,你想學波浪既,我同你一齊去港澳碼頭數浪,你想學纏論既,我帶你去日本學下咩係糾纏,比錢就得嫁啦
有冇圖睇
佢地今朝定尋日先話連登仔haters, 今日都唔講了。入佢tg食外花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞