[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
幾正wor, 飛得幾高
但丁個頭反哂光!
下面果隻都係送?
下面果隻係4.0 BA 56人副既寵物
好想打 BA 但次次入去都無人😔😔
呢隻market board買得 唔平

打BA想拎mount 有專用Discord 日本仔會帶隊打
1516 緊, 究竟本artbook 值唔值得買
今版零式補師真係好難玩

買咗
覺得都值
Yen平呀
4層真係搞唔掂
d 蛇一轉我都唔知佢點先避到石化
最近自學日文 入返坑黎學會唔會難度太高
我都係覺得英文好D. 日文係幫你方便D 搵到高難街團唶
都唔洗學得太精, 因為一打日文就知你係鬼佬, 日文個種自然係好難學
artbook 可以點買同點運黎香港 求教學

另外啱啱開始打零式 想問log 係咪必要

零底新手好難搵固定團
P6s嗰cachexia 1喺咪跟debuff秒數企就得?最北20秒最南16秒? 唔知咩事街場成日一個人死就成隊死晒
要睇兩面DEBUFF
咁又係 但都想試下
無裝依家好難洗LOG. 俾D 630 狂洗你都冇癮啦, 有藍就算啦

零底新手係真係好撚難開始
我自己做過新手我都明
唯有係不停去R 水吹同埋不停打野團
自己學習囉
同埋打打下如果見到香港人野團問下可唔可以一齊打
話唔定有意外收獲

今季123層新手最終都應該可以過到0既
4樓就... 俾少少時間啦
加油
我都好明白你
兩邊望中間, 如果係3點6點位就唯有轉身?
20 果個未數到0就要郁 一郁就唔好停 佢連爆兩下陰好多人架
Cachexia 1
T T
H H
D D
D D N: D1>2>3>4 :S

街場見到呢種macro唔係幾知要點打,如果係跟秒數企,咁左邊分T H同Dps為乜?然後右邊嗰D1>2>3>4 完全唔知咩來
假設蛇出3點9點(我估你想問東西/南北出蛇)
你企王腳下望12點6點都無事,但要貼住王中心點
講緊第一次蛇
你哋呢個係歐美打法?
搵到段片睇下幫唔幫到你
果D1234真係睇唔明
估係北到南排隊,但唔知邊個機制用
https://youtu.be/0BcE5w2JnrM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞