[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Zoom 真係小毛
有啲自動打rotation plug-in
有啲show aoe範圍 show 安地 有埋條線提你去邊既plug-in
呢啲仲誇張
尋日見到個
P8S支配者,踩塔啲火未燒到尾個地下會有提示圈
終於見到P6過場
可能期望太高有少少落差感
如果個演出華麗d應該正到仆街
Boss d技都幾喪心病狂
21:9 同32:9算唔算物理外掛
真係睇多左野
黑畫面就合左體
同埋最終p用torn from the heavens有啲失望
Neverland終於過左
其實呢次 ultimate 係諗住見到大龍王或者 Exdeath 同 Kefka ⋯ 下一個 ultimate 應該係 Zenos 啦
Zenos可以由佢武士開始打到變龍
Neverland 世一
無直播+有前科 個個都觀望緊 認唔認佢係首殺
算叫p2w
哩隻GAME 真係好多哩D ON9 野...
最終P輪流轟LB 顛到
前日日由Ele過咗去Gaia度add fd順便場FL
做咩GAIA果邊啲人咁禮讓唔搶人地陣前啲地
剩係爭中間幾個點
我成日都偷點
請雇員
主線解到18Lv任之後可以起三主城度免費請2隻工人
1隻工人有175個位, 第3隻開始要課金租 都係月費制
海釣番黎啲魚除咗分解仲有冇其他用
有冇可以快速清曬啲魚嘅方法
掉 賣比npc
Gshade自爆炎上緊
建議有用開既巴打最好鏟左佢
如果唔係有機會出現瘋狂重開機既情況
有冇花生
事源有條友寫左個軟件可以起Reshade度用到Gshade既Shader
呢件事令到Gshade原作者不滿
之後Gshade原作者起Gshade度加左行惡意代碼
Gshade會自動檢測玩家電腦入面有無裝Reshade
如果發現有Reshade就會自動重新開機

因為咁有好多人突然中伏 所以俾人炎上
呢依家呢刻條友已經道左歉同埋del左重新開機果句代碼
Gshade 我裝左 但好似唔work, 話載入唔到, 要等update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞