[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
唔關人種事 就算鬼佬都會有呢d人
真 唔好將自己既問題瀨落種族到
今次難度即係 8>7>6>5?
暫時係過左6,覺得5>6
7預習過但未入去玩過,跑運動會好似頭兩秒一睇錯就救唔返
好似5最簡單 啲技都好死板
想知多啲
不過哩啲drama野到到都有嘅,同埋黎黎去去都係差唔多嘅故事
Btw 自己感覺大陸特別多,唔知係咪個地區嘅風氣問題
都係你指我我指你個D。
真心我認為兩邊都有錯
其實忍一忍件事已經會完結
係永遠唔明點解, 似乎係有人真係太得閒
想自己做DRAMA QUEEN定係做導演
唯恐天下不亂
同意5難過6.

KABUKABU 有2個人炒都可以黎過
8>>>7>=5>6
8樓前半個dps check 大到唔用強勢職根本就唔夠輸出
啱啱玩到5.0差唔多最後 原來叫佢同無叫佢個名佢個感情差咁遠
2樓 d 拉線走位 同安全地方打到後面已經記唔到
yen好平美帳有冇機會可以搵日帳fd用yen 課mog station?
全世界都係咁
歐美mr happy先比人屌完黎
台仔花生都多到追唔晒
屌佢d咩 打法垃圾之類?
Mr Happy 同第2個content creator Rin Karigani 組固定
同隊有人突然屋企有事 要幾日時間補成員
Mr Happy 就覺得太慢 話我要退隊 搵第二隊打

但嗰陣頭幾層啲裝已經比晒Happy 因為佢係monk
同時又打得低dps過其他monk

https://www.reddit.com/r/ShitpostXIV/comments/x418b1/i_wish_i_was_a_cool_chad_end_game_raider_too/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3
組固定真係好多人事問題要處理
又係哩啲為裝嘈。真係好膠

不過如果同一班人,我roll裝都適可而止
rl 塞裝俾我我都唔係好想要
就係廢時被人廢話多多
同埋最緊要大家開心啫
咁3樓.........

唔緊要既 打多幾鋪就會變自然反應 唔駛記
第二次打

兩飯打左兩次時間切剩20%

但重未記得晒
用違法Marker打獄8會唔會bam架
尋日消化見到人照用
20%...都死好多人下喎
後半d機制有半腦死唔駛睇晒全場 睇左綠毛同game8未
基本上你認到關鍵patten就知安全位喺邊
唯一要用腦諗嘅係第二次軟殼雙擊之後果個機制
lm
有frd本身係香港steam開ac 過左英國成年都俾到錢無事 琴日無端端steam幫佢轉區轉左去英國 依家俾唔到錢 客服叫佢3個月後自己轉返區

se同steam兩樣濕鳩分區政策加埋一齊真係無敵on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞