[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
岩岩過左 依家練緊p6s不過打完無箱拎
第一次過到重要過拎箱
下周排返正常人機會大增
reset前過埋p6s 都係無箱
英文個marco同日文個marco有少少分別
唔同地區唔同打法
拎左食pizza emote 好正
繁忙時間肯開斷章應該好多人肯幫你, 你唔好炒機制就得

經MERICARI 買? 我好似係美版AC 應該用唔到
入Group 求救,有人幫手拉7Lv以上怪,升Lv快超多
擦log d 撚樣真係好撚鳩
唔記得左合緊鳳凰有得打
企左係度空轉左差唔多成10秒
想問Crystalline Conflict S1個框而家仲有冇得拎番? 我正係知個BATTLE PASS D REWARD過左2個SEASON拎唔番; 想知個框係咪有得拎番2季前?
去PvP島有個Crystalline Conflict npc可以同佢講野拎番
4樓個時我都試過啦
個時打CLEAR 目
有條撚樣係過左入黎練偷刀
3幕勁炒,
但係又唔係去到後面

我都忍佢好耐
結果最後30分鐘都係係度練偷刀唔幫人講
我直情用日文屌佢
因為入洗LOG 場D人識得發脾氣走
入CLEAR 目係人地有求於佢, 只要入到後半都唔敢走
見你高LOG, 實唔俾你走
入クリア目都過唔到 點刷log
練偷刀呀
練完再去log團刷
咁佢都係練習 冇咩問題
好似前兩三星期打p8s咪一樣
healer用盡哂d hot慢慢回
打盡d dmg又屌刷log 唔回血乜乜柒柒
放少一個陣減傷死尻哂又屌
跟住打得少又屌
要練死去練習團唔好入clear目練好無?
前兩周大家裝差有dps check,唔偷刀會時間切
宜家大家正常打都夠dps,要幫人過關無必要偷刀
你搞清楚狀況先啦
クリア目不嬲同時間切安定練習冇分別
消化=クリア目約等於練習
佢練點樣打到盡
都起碼叫做識機制
第二第三星期堆街場クリア目後半
萬像死都唔行直線 係要打斜行都算
塔又踩錯
冰火個d又企得柒 自己唔行近中間少少回佢唔到
又嘈healer為左個log唔回血乜乜柒柒
合成又發夢

我覺得依堆點都衰過貪刀撚 不過想知3幕可以點貪
唔係得h1h2d4會因為唱技跑唔切塔咩
Clear目團用無裝副職入都試過啦
不過講真 過左既人仲入練習 クリア目真係好大愛
明明一街周回場 練度up sup jobO 街場
真係唔理解有咩人會入クリア目係練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞