[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
你都講得無錯
咁既條件下對豆芽黎講都真係好嚴苛
建議你一步一步黎 打好個底後面條路先會易行
試下極蠻神先, 跟住就接觸下零式 , 最後先黎試絕
呢隻Game難極都可以靠用時間堆屍練習黎練到過為止

同埋唔會搵唔到人打既 招下人點都會招到
點都會有同樣未過而又想過絕既人
大把發光武啦
神兵15粒圖騰 10粒都係街場打返黎
UWU街場打法非常固定(Gaia)其他唔知

絕亞冇咩聽過街場打

但初絕一定建議組固定
至少有隊友討論 知發生咩事
入街場咩都唔知 炒到仆街就等比人black list
一定有
絕係比時間就過到

但要一步一步黎
過左主線
試左當版零式先
與其係問過唔過到, 不如係問有冇人要你, 或者有冇人想JOIN 你團固定

最近身邊有人係未過P8S 嘅情況下自己組團過左神兵
本來我都唔睇好, 估唔到都過左
絕神兵DPS Check好鬆 死幾條友都過
不過未過當版零式真係好難說服人陪你打
已經唔睇log
70級好多職業幾乎係技能斬半
其實仲有啲咩熟唔熟習可言
單調到不得了

我唔係話絕本簡單
有啲人係無能力過到絕本
同時,過氣絕本都無咁多人吹到咁難

題外話:啲過氣絕本dps係可以好得閒
得閒到有啲近戰團友都覺得自己無參與感

我識一啲dps 過絕本前一個人
過絕本後個態度完全唔同晒
唔講以為佢征服左地球
唔係以為你做近戰過過氣絕本好大成就呀哇

嚇死外行人,笑死內行人
有無打過零式,無就打左零式先 雖然絕神兵個人覺得某幾個位置真係易打過零式,同埋依家又有自殺流三桶逃課,但話哂都係絕本

初絕嘅同樓上師兄講嘅一樣建議搵一隊練,如果唔係好多時會唔知做咩事死左,同埋打絕有錄片/直播做檢討會事半功倍,加油
3石都唔肯練打乜鬼絕
絕神兵最難既位得3石 想唔玩3石就做MT啦
首先你要過到當版零式 靚少少分 藍紫 先說服到人你有實力
跟著先打絕 打絕係一個好慢長時間 由開始打到消化完係講緊幾個月時間
6.0中段睇到好燥
條獨醒撚真係極黑人憎
開頭都還好 後尾知道自己搞禍咗都係唔認錯
仲用埋啲”如果你係命不該絕咁你無咗個頭都生存到”
咁嘅野蠻人歪理
消滅埋自己罪證
形造到自己都係好人黎咁
全game最嘔心嘅角色
想問採集70打後點升快啲
依家仲係蒼天街做黑奴
理符 / 交收集品升
6.0中前 帝國啲劇情 班帝國人 成個強國咁
中期就

後面就 係無啦啦出嚟嘅攝鏡嘅
有無人試過用/用緊switch pro手制玩ff14?
想問下支援如何?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞