[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Clear目有D會寫Clear左練都Ok
我個人好鐘意入果D
練下偷刀同Rotation唔怕比人屌,Clear到大家都開心
之前睇巴哈有條傻仔後半練到萬像 跟住話人進度欺詐 話後面啲機制好簡單 走去打clear目 結果支配者一擊唔知係44走兩轉 笑撚到我仆街
Clear目=未過本=練習團=可以練習

人地入黎練習都比你屌
我新手 上個禮拜先第一次打零式
依家係p7s真係好無助 明明入既係練習團 等左成粒鍾先滿人
入到去滅一兩次就開始互屌講野有骨 倒數都未夠10分鍾
跟著又散團亂我都未見過多過3次
再出去組團等一粒鍾又loop....最開心係有次組fresh 8個都係第一次
打夠90分鍾推到去凶真係好開心
限過左既人
只係將連機制都未知既人 削走一半
要練點解仲要入クリア目(成班係到輪流炒)
練副職/練打到盡 真係入詰め 比副職好撚過
加上其實入刷log場你貪到盡炒車其實都冇人屌
因為個個都係貪到盡
好似舊時p4s咁 耐唔耐都實有人劇場創造跑唔切雷
尤其有多過一個角色既就明
要打兩次クリア目場係有幾辛苦
係傻既先入クリア目練貪刀
分身打左7 8set p8s都過唔到
最後寫場主分身 complete濟 今週未獲得過算數
你要練刷log自己開個刷log練習團啦
寫得clear目即係我練到穩定時間切要過本
我要過本你就入黎練刷log,唔屌你屌邊個?
你唔好話練習團就預咗死,我無預一次過但係都無預有人會喺度練習然後一直死,咁同進度欺詐無分別
穩定時間切諗多左
クリア目真係做到0miss既話
開個member 入替場好過
邊個miss出去再去踢左去換人好過

後半最初から場
前半クリア目場
實際上都係練習場
用到前半clear等於後半最初會唔會太夾硬
都話無預一次過,但係唔預你一直貪刀死

我都明你寫乜練習事實上都係前半練習,但唔好話我俾人進展欺詐呃得多,就去報復社會

又或者覺得我大慈大悲入黎幫你clear,就諗住順手自己練下log
咁心態不如唔好入去攪臭人哋啦
reset 前一晚 我會入去喚醒返下d記憶
唔洗咁激動
我自己就真係唔會入再入クリア場
我就唔知理解真係會有人咁無聊入去‘幫街人過’
但係仲會打得柒個下先好野
我自己同fd打幫佢地練 我直頭尻咁回
唔夠輸出咪話佢地打得少

再者你地所講既依班人 根本就唔止淨係クリア目會出現
出現係消化場仲撚辛苦 仲要比佢地roll哂
除左兩隻healer 會刷log 整到炒車之外
Dps個d佢地真係刷log 我都相信唔會入クリア目咁無聊
如果真係クリア目 哦 今鋪我要遠離打少左一兩下身位
Wipe
佢地稱不上刷log撚佢地係真弱智
就係你攪串個party
見到有唔對路就出Give啦
斷章傭兵,但後半打60分鐘未見過概2都成日見啦
仲未敢試6s, 睇完video 好似幾複雜
反而5s 第一日都練到八連跳同明哂機制
幾星期前同而家不能同日而喻喎
幾星期前咁樣屌果d就弱智啦
其實傭兵最好前半3滅後半3滅解散
無謂浪費時間慢慢磨 特別周二大把老細
最多老細做錯wipe果次唔計
其實有方法快速睇,每次格仔你認到關鍵組合就知邊格安全
入啱你進展嘅練習場唔怕死,唔練邊識打,預習做足啲其實無人會屌你
6s 7s都可以4個鐘過到
通常跟住個奶媽行無死
你請個心人音導航guide 你一次
其實勁簡單
6s 7s都可以4個鐘過到
通常跟住個奶媽行無死
所以好多時奶媽頭頂有mark

你請個人聲音導航guide 你一次
其實勁簡單
唔該哂,等我再睇熟d video
玩ff14禁耐都冇機會玩到語音團,固定團都唔易搵
7s後面過完mech仲有dps check 次次都剩番2,3%好難
而家無聊到成日打下幻魔同極女巨人,幻魔冇乜人死都Dps check唔過
希望過到6s 7s 熟左就用奶媽打
開個斷章團,搵班閒人抬你過去啦
依家好多人好得閒

同埋你都有機會要改善下自己回圈啦
可以去打下木人先,剩返10秒以上應該就好穩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞