[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
咁我都識個香港人150PING打絕本 自稱占星用手制,
大家係用中文mod定睇英文,如果我打中文mod溝通上會唔會雞同鴨講
日文
都係睇你起咩區玩 主要玩家群基本都係日文/英文為主
同埋用漢化貼item/座標既話係會顯示中文, 露晒底俾人知你用漢化
如果你凈係同華人玩就中文都無問題既
最近轉用手制玩,開頭係有啲手忙腳亂
但係個姿勢幾舒服
暫時淨係試咗兩個紅職無乜大問題
真係翻唔到轉頭嫁
訓係度又得 攤係度又得
我上年買咗complete edition
今年先得閒玩 啱啱過到2.0
想問下 點樣Check自己買咗DLC未
因為我想玩武士
但佢要我啟動咗Bloodstorm先玩得
係咪未到4.0 所以未玩得
用緊xbox xlite2 玩好正
elite
登入MogStation可以睇到自己買左咩DLC
https://secure.square-enix.com/account/app/svc/mogstation
正式買complete edition 會俾埋 4.0 個code你入㗎喎
啱啱Check 咗
佢話我無DLC
但我睇返Email我係有買到Complete Edition
你steam買定點?如果係steam 你要check返佢隻game有俾code你 再上返mogstatiom 入 先activate到
我喺官網買
咁就唔太清楚 睇下email有咩send code俾你囉
我用返個Code 佢話我用過
佢有分㗎 一隻係隻game嘅code 另外嗰啲係dlc code 你睇下有無其他
會唔會有機會睇錯係extension個禮包
我最近買左PS4 Complete Edition, 玩到4.0 開波,想請教大家Subscription習慣通常係用信用卡定嗰個咩Crystal?
我日版 信用卡無JCB
所以要用Crystal
不過其實Crystal都係信用卡俾 無咩分別
我美國Account (其實HK 個Serivce 都係美國果邊包埋)
南接香港信用卡俾錢
你哋有冇試過有時個手制會斷兩三秒
有 所以我買埋xbox 手制個藍芽接收器 之後就冇事
咁睇嚟係USB 嘅通病,我上網search 好多人都係咁
用PS5個隻又無試過
係試過會斷曬要再connect
利申 硬件:steam deck
我係PS5 制駁PC, 唔想又買多個XBOX 制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞