[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
steam如果香港應該係跟美服
咁香港無server跟美國無計,但英國有
俾人調返去英國都無計
想問下無人島中型動物會唔會出野多過小型動物?
月費就嚟完afk算1層消化攰到呢
唔會
睇心情出1-2個素材畀你
想問下ridill有冇公會收人
重新再慢慢練過
好過自己斷估
最多係LOOPHOLE 唶, 都唔係違法啦
咁如果係違法, 佢地可以DELETE晒D 你地PLAYER D MARK 佢
佢SYSTEM實做到

想問採集 挖2星傳說材料, 假設900gp , 應該要出乜野技能挖先會有最大效益?
唔係好明
有沖鑑別到3800咪30%boon率加boon數加一再放兩次回耐久
沖獲得力咪放三次回耐久
定係我誤會左你問題
oh, 我意思係 有一d 技能 會消耗 gp 如 富鉱なる賜物II Mountaineer's Gift II +30% 發生率, 有無話出邊d 技能先後 最好? 我見90lv採集 都有好多skill

我而家大慨呢個數值, 湊到900gp出特效 , 唔知夠唔夠
技能多但會用得兩三個
30% boon發生(Mountaineer’s gift II)
boon獲得數+1(Nald’thal’s Tidings)
資源點耐久回一(Solid reason)
Solid reason觸發wise to the world

主要睇你Gathering同Perception有冇沖到breakpoint
其他技我都無用過
thanks

一係將鑑別力推上3800
每次開30%boon同boon+1,中間回兩次耐久

如果唔改就直接採然後用三次回耐久
獲得力有3790已經有獲得數+2
不過講真禁鑑別好撚貴
傳說料又唔係賣得貴
每次去採完精煉啲石去賣仲賺
如果你未禁就計計條數先好啲
我用左total400萬買590裝加全禁 我play for fun only, 無點計過回報率
早一個星期d無人島噴泉原材料賺到開巷喎
而家第二次幾左tank lb3
無人島可以賺到錢?
我仲未開個島黎玩
依家已經無乜肉食
島入面升到9Lv可以起一個噴水池地標
整噴水池要交3個部件各2粒換建造証書
而部件要用生產職整高難配方整出黎 原材料就要靠採集職採
生產同採集既門檻都好高 要禁斷先採到/整到

頭幾日一件部件賣緊6-7百萬
衝最快上Rank10果條友洗左3300萬先起好 賺到fat fat
想問下p7s d 蛋 生出來d 雀, 牛頭人 同 奶牛 係random 放 定固定?
你係咪想問最後個三連運動會? 蛋係三個島隨機出
猛同亂都係搵隻奶牛蛋起邊做基準就好易解
凶直頭有腦死式企法
明白 最後 三個機械節奏好快, 一個接一個
想入坑好耐 趁啱啱中秋假終於down左
依家係咁做緊任
想問吓其實新手一開始係咪就只能做主線
有冇其他野玩?
同埋通常黎講隻game本體幾時會有折?
見到8月有50%off 完美錯過咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞