[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
有冇巴打救到命 岩岩入去玩 唔小心揀左用手制 點樣轉返做KEYBOARD CONTROL
角色設定
左上角 手把模式 鍵鼠 切換
講到自動偵測太睇得起佢, gshade 源於 reshade, 佢唔想人用其他方法打開「佢個gshade」所以將reshade 本來就有既功能寫成重新開機, 就好似陷阱咁, 整蠱一班唔聽話既用戶, 玩大左, 個個以為自己被人hack、覺得shade有毒, gshade 誠信一夜破產
唔該巴打
另外想問點加好友 係咪仲係新手村加唔到?
我依家好似LV3-4左右
1. 可以面對面咁加, 右kick對方個名
2. 撳O打開Social然後揀Player Search打名就搵到 但要同SER先得
唔該巴打 想問下呢隻驚有冇得AUTO跑 即係撳一點之後個角色自己跑過去?
只有R鍵自動向前跑 無自動導航

可以開陸行鳥點,俾錢點對點過去
可以開傳送水晶,俾錢傳送過去
巴打我係免費TRIAL黎 即係加唔到FRIEND? 佢唔比我加
免費仔無得主動加好友 只可以人地add你
有無人用緊網上行 今晚11 點 後好lag ?
香港九龍新界都無得避
PCCW同HKBN都係咁
以為係我network 問題
想問下
我想買COLLECTER EDITION
但點樣登入都係出歐羅 但我明明係美帳
係咪照買都OK?
你係打算買Complete Collector's Edition?
應該係佢個網on99

你試下呢條link
https://store.na.square-enix-games.com/en_US/hub/ffxiv-online
計番其實歐羅重抵D
如果買歐羅會唔會用我個美版帳入唔到?
你望真d佢應該係彈左你去EU Store
EU Store買完要用歐帳先入到Code
申請歐帳極麻煩 勁易遇到i2501問題
好 唔該哂
美版已買
有冇人係Ifrit world覺得哩兩日高ping咗好多?
聽講斷電纜
無玩一排想玩返 發覺用steam真係幾麻煩下
點解
第8層零式真係好難打
裝左隻game 之後叫我入code 去到登入個位 有時唔知點解顯示唔到出黎
呢到有無新ching玩家互換招待碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞