[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
戰士冇討論價值 你試下留防技係鐵牆完之後 有鐵牆就上盾同射豆比佢 真係補唔掂就專注回血唔好打人咁
Neverland P6
係咪唔記得掛關心
比人屌緊 佢地開 科技 plugin
打完就即刻有內鬼做野
與其話係打零式片,不如話係FF日常
ff14 among us
其實係
只係用零式做底
始終如果係pure零式片嘅應該冇乜人會有興趣
我平時就算其他game都係剪呢種日常搞笑風格多
真係好撚諷刺
明明故仔係講Omega想探求心既力量而進行驗証
但依家得出黎既結果係科技屌打超越之力
錯了吧, 絕都冇超越之力
你望下個絕d台詞
做咩好似雞同鴨講咁
一個講劇情一個講buff
可能我講得唔好令佢GET錯左意思
剛剛睇Arthars,佢話個人唔覺得用zoom out算cheat講cheat仲有好多更誇張

我都諗緊,好似buff嘅倒數都係對上一版先加入官方ui
但係之前就俾人話cheat
另一方面可以zoom遠的確會易睇好多
到底算係ui缺陷定cheat我都唔識分

另外佢仲話首殺團嘅抓馬唔係佢哋用zoom out plugin
係有二五仔放料
因為佢覺得所有線下攻略組或多或少都有用plugin
班日本仔扮乜鬼純情
話好因為好多鬼佬用add on 所以先用 ac130
平時都鐘意用輪椅扮乜鬼啦
次次update 消化完野團零式係咁炒
上次龍詩屌鬼佬咁落力 家下回力鏢食到應
假膠啫
Omega: 呢鋪唔計
雖然我唔打高難 不過就我個人講zoom out都算係
唔好話咩有一擊必殺個班仲誇 個啲直頭無專重過個遊戲
本身大家都係咁既視角限制下去打 但係某啲人變左上帝視覺 咁都唔算咩
呢啲視覺調整已經整過 6.0 好似已經可以拉遠左
我諗官方set到都係幾難睇哂全場係有原因
ZOOM OUT 梗係CHEAT 啦.

打AOC或者DOTA個類, 如果有ZOOM OUT 件事會簡單好撚多

>我諗官方set到都係幾難睇哂全場係有原因
哩個又唔同意

佢地只係完全無考慮過
SE 係覺得內部PLAYTEST 有人過到版就可以出街
恭喜你, 盾補純補應該係全隻GAME 最難玩嘅職業
又要好似美德咁錄返條片出黎串玩家唔識打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞