[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
今次野團真係要兩飯兩飯咁練先得
1飯真係練唔到咩又收工

今日都無特別揀 都係搵最初から打
打打下就打到四重 估計下星期可以到時間切り掛

今次難就係幾個變化又唔停咁黎 又爆發又運動會 
反應時間又要快 年紀大我自己成日 hang 機

無固定團係慢d架啦

年紀大係冇計, 我同D 學生打都知自己學野慢反應慢
真係唯有慢慢打
想問下除左LLL同HK35X 之外,
仲有無公會係大少少但係容易識到人架?
留係個啲小圈子已經穩定晒嘅地方真係好難識人
第一頁個公會List有唔少公會俾你參考
街場裝備開始上到620
如果冇犯錯下周應該出現強行輾壓過前半
點輾壓? 都係DPS CHECK容易好多唶?
4樓
蛇個次序
場場d撚樣都唔同
正北A點 算係順時針第1 定係逆時針?
幾乎RANDOM 的
我打到第三次變身
但只係練得兩次 唔敢話自己識
之後再搵隊又未必打到去

頭先隊連第一個gimick都死
我係指個處理先後

正北A同正南C點出蛇我 M1 應該係去A它C石化佢

我去北 個D2 又去北 下次就佢 佢又同我一樣
正北A點 應該算係順時針第1
玩H2 我好似未試過要噴A
因為H2 是逆時針
我睇狗丸就係話h2同d4 唔會處理A點
所以A就係第一架
認知一樣
睇marco
如果由北開始順就計埋北
日本打法D1永遠A點起計順時針第一條蛇
計埋A點
D2同你撞debuff佢要調整成逆時針
一定睇marco做人,唔駛就黎就去
欺詐算啦, 根本街場都係大把欺詐, 固定團都好多輪椅
由第一個禮拜開始已經係
無論咩目的都好都係第一次蛇練習
今周打618+ clear目好多都時間切近50%
依堆下周就會入到後半
遇欺詐師唔好客氣 3滅解散啦
有人搞事真係早啲投票走人算
之前同fd練後半萬象開始
啲人連後半一開始頭幾個機制都炒 擺明係詐欺

之後同fd直接投票走 廢事晒時間
送得你入後半都可以送返你出去
新人想問下買左遊戲reborn. 60級以下可唔可以繼續免費玩?
買完Game入左Code果刻起就開始計月費
想問下 之前玩電腦國際服
啱啱抽到ps5 唔介意轉用英文玩
要點樣轉account去ps5? 同埋使唔使係ps5買過成隻game?
電腦買到endwalker
電腦係steam
上網睇你喺ps5買過隻game就可以玩返
當然係買到6.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞