[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Ele成地補喎,補師多到要自己開團
所有打補遇到伏固定團 早quit早野團好過
追到LIVE
想問下係咪先換IL610生產職綠裝,滿禁斷之後打零度換630?
唔太洗禁斷啦依家...
你本來裝等幾多?
我頭四層有刷到BIS
之後換咗新蠻神武器615
加禁左三件裝就去咗打5-6層
打機係play for fun, 梗係成friend 玩先正啦, 你一條友跟野團打通0西4層, 來緊半年就會好悶

睇住成team 人一齊進步 感覺正過自己一條友通0駛4層
想問下今版生產採集職IL590值唔值得滿禁斷?
利申560滿禁斷
Mana凌晨都幾十團
依家已經6.21 , 6.3就出新裝
d生產採集野都跌晒價 姐係回本慢
如果時間許可都唔係回唔到本兼賺錢既
想問下野團打p7s打極都係時間切4~5%左右點搞?
利申自已都未滿禁斷,但覺得禁斷完都唔差得多
total 要59000 dps, dps 平均要9000+, 2 tanks 6000+, 2補4000+, 加埋Lb3+2 大慨補到1000 , 你要睇下邊個未夠dps
之前好似有位叫小林係DISCORD 貼過大約個DPS 預計
睇返其實差唔多
所以job balance比人屌柒
冇計, 控制唔到佢地. 比我寧願D 職全部打得差唔多算
始終係有職難玩有職容易玩, 冇可能十全十美
想問下TANK IL610 materia係咪塞爆Direct Hit就得?
網上行今日好lag
堆SERVER 有邊日唔柒架? 上次吉田都用左成5分鐘公開屌柒NTT 啦
有無人買 左 endwalker 本 art book ? 佢送果隻寵知唔知game 入面有幾大隻 ? 我搵來搵去都無gameplay 睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞