[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(50) 6.2 萬魔殿:煉獄篇 | 無人島開拓

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
其實過左絕唔代表係d乜 絕都可以狂炒打大半年甚至以上先過
有啲係淘寶絕黎,呢個年頭要落場打先知
想問下初絕打邊個比較好?
本身main RDM打p1s-p8s都係野團過關,返工要輪班所以無打過固定團,上網睇絕龍詩好似複雜啲但個人比較熟90lv技能,絕巴哈/神兵驚唔熟70lv啲技同要刷版本裝。同埋想問下絕本野團有無好似零式咁固定打法,有無網參考下?
大家有無用開GShade??

有無D唔太影響FPS既gameplay介紹下

最近換左4K MON 用番ok gameplay得番45FPS..

利申 9700K 1080ti
神兵較另外幾個絕副本易同埋接近無DPS Check
攻略就睇你玩咩區, 通常日團/鬼佬團打法都有分別
同埋通常野團招募果陣會寫埋用咩打法
攻略可以Google / Nga搵到
無用開
絕神兵絕巴哈都唔洗刷裝
有打就過到dps check

絕神兵係野團都過到唔少既絕黎 O13S
Gaia神兵主要用minto打法
第74回 Producer Letter LIVE

2022年11月11日 香港時間 19:00開始

直播入容:
- Patch 6.3實裝內容 Part1
- 其他內容

Twitch: https://sqex.to/htj

YouTube Live: https://sqex.to/lqz6i

ニコニコ生放送: https://sqex.to/hc5Gg
估唔到今次竟然無延期有新絕
吉田說到做到
屋區加位唔知個人同部隊比例係點想搶M,L屋
呢個星期d傭兵離譜到8層連術式1都卡半粒鐘
大佬你地之前點過關架
お疲れ様です。
有冇人呢幾日係咁90006同90002斷線?
一係就除左自己其他野都突然停止唔郁
上網用邊間公司?
我都有斷90006
用緊網上行
我都係
死ACT清CD特別順
佢個絕無寫用咗幾耐打返黎
100個鐘過絕 同 40個鐘分別已經好大
過程可以用輪椅 可以pay legend
TB 大把代打絕 稱號跟本唔代表乜野
免費仔路過黎緊打算係steam買
Great community btw
除左打零式絕本
我係casual 玩家為故事入坑 應該少玩副本
其實睇你好唔好彩
So far入過幾隊都正正常常
打埋2個絕
我岩岩60lv,除咗主線要求嗰啲之外好少打副本
同意大家都正正常常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞