One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
個帳號level想升到120lv unlock海賊祭同埋有冇一個網站可以用技能黎search角色?因為依家好多角色,想要某一招主動技但要逐隻搵
用你抽到既心馬可打時夫人關, 可以快升經兼刷龜
其實game 入面 sorting 已經有呢個功能
你跟住喬巴嗰個新手任務去做 每做完一輪都會有一個超大經驗值關卡俾你

搵技能就用我琴晚比你個網 ctrl F 打關鍵字search

一係就用game入面技能search個個方法
普通限定黎 而家新出好多都會有 但就要用畫筆黎開
你禁呢個位可以睇到你自己邊隻有
原來畫筆係咁用
唔該晒
唔該晒幾位巴打
和珠會加攻2.5倍, 比平常亮珠高好多
另外, 亦都有彩珠, 好似係加攻2倍

和珠係暫時最高攻的珠, 而且唔多角色可以轉到和珠
照上次經驗,遲下應該有第4彈出隻超進化版 uta俾你抽,趁而家儲返下 d石先
幫補充 和珠=鎖珠 敵人轉唔走
第一彈其實仲有82日抽,慢慢睇住新event 需唔需要抽都仲可以
想問抽POOL拎果D換角章 依家唔換 佢22日後係轉可換角色定係會轉其他道具?
D章唔會無左 但換既角色會轉過第二批
唔該哂 依批無咩心水 咁留住先 THX

想問下要換邊隻?
比較強既係艾斯赤犬
唔岩心水可以唔換住
新手想試打9星ワノ国 夏の縁日
咁樣組得唔得?
上網睇話佢有盲眼回復 但點解我依隻冇既?

要突破完呢粒珠先可以
佢可以解3回眼盲
收到 去刷素材
新手玩呢隻 game都真係會幾忙
忙左個幾月
刷石
解鎖開技能
好在有你地
雖然依家都未明晒
落隻決戰甚平? 一下就解到第3關

第4 5關都會變你珠

第5關boss 重有兩個盾要解
新手未打甚平 今晚試下
我都係新手 用兩粒石續關打左左一隻返黎

你打易啲嗰一關只要贏咗任務就會一定送一隻俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞