One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
700萬張紅卡中金獅子

是唔是後日有究進
打絆決戰出素材
打完1000萬 券抽補左隻和服龍女

Btw 之前個like&share 換分 twitter 活動幾時派?
個陣個網寫26號 再耐心啲等下
打完1000萬冇補到嘢 之後抽絆pool拉左4下都抽唔到時夫人放棄
我1000萬都係補唔到新限,嚴選出兩張泳裝女帝俾我
絆 pool抽左兩下都係冇加乘角,但出時夫人,已經有了
我1000萬完左5張紅卷出左2隻速凱多
所以 d嚴選券根本設定每隻限機率係唔同,50分1中兩次
有少少石係手就手痕想抽野 但又唔知佢會唔會出新電影角限
想佢快啲派啲券嚟扯下痕先 唯有再等下
我忍住無抽連戰/絆 pool 反而想佢快啲出新pool料
佢想將隻紅髮拖到幾時,仲諗住絆決戰 pool會出
係囉 勁吊癮
Uta 都其次 紅髮先係我成個red活動都想要既角

爆唔到入500名
巴打齊角?
得franky 同甚平, 我拉3下中了2隻, 所以先追一下排名。今次意外地好激烈。

我盟友中索羅同franky, 跟我一樣120周回, 就1億5千萬分, 排300幾
冇最高果隻好難,如果我有呢兩隻都係打入3000 就算
講錯,應該係20%內算

我打12周回用左10幾石左右, 今次比2舊飯糰你, 算不錯了。

不過估唔到咁激烈, 以我雙pt 角講, 要打成140周回先入到500。

想問下呢隻野上限突破嘅材料邊度打番黎 除左食自己之外?
打活動會有lv 突破卷
有分5星用同埋限定用

例如你海賊祭打夠100回會送一限限定lv 突破卷

除返開每日打100周
我總共都係打左4x周
打東海個獎勵應該係廢到唔想打咁多周回
以東海之王既身份進入偉大航道

忍唔住抽多下都係見唔到時夫人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞