One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
石散人安樂0石了,唔中
巴打點解咁博 all in哂第一彈?
可能二三彈各15下已經搞掂,不過一切都係運
儲左好耐諗住自己點都搏到掛因為之前週年抽第一彈中哂四隻限之後UTA 第一彈抽左20下中哂兩隻

以為自己係天選之人,點知 乖乖儲石唔課啦
uta 3彈都炒晒
係得紅髮第2彈中
今日第3彈 3次10抽剩係得烈陽仔...

平常心會好d
最近玩番 想追uta係咪得番開演篇可以追
係, 或者抽左紅髮先。
佢uta 第一彈池好似仲有50幾日
呢幾日冇活動好養生
交換所400點心路飛仲有無換既價值?
岩岩拎得返個account, 有冇推介要抽邊隻
呢隻心路團算唔錯, 但新手用會有一些難道, 因為船員唔可以跟船長重覆角, 所以唔可以用路飛團角做船員
食住而家電影條水就抽左美音同紅髮先
黎緊活動都係呢2隻做主打

其次可以抽返路飛團v2 ,羅白, 艾和,力凱多,知大和

https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/39528
Thx
有冇巴打已經過左大航海餐廳lv5? 我淨係打到lv3
係咪即係 開演篇1 嘅美音 同樂章編2嘅紅髮
係, 祝ching 好運
睇完攻略, 要求好鬼高
差唔多要全部150lv...

我等升爆遲下先打。

而家大航海每round 都5隻,6隻敵人
迫你要剛剛好一個打一個
冇咁多限定角 lv上限突破既素材,感覺呢關 uta有發揮空間,但唔見有佢既攻略
其中一個要求係全部用強韌角色
oops.....我以為係山治/知屬角色
上 youtube搵左隊波妮搭 vs白鬍隊過lv3, 算輕鬆
我都打算再升下啲卡先過 想一下挑lv5 唔想燒體力咁試
我諗住升爆一次過打5星算...
打一次大航海燒好多腦力

我打近海玩左成2個鐘...
又要擦亮珠, 又要對準小兵用剋屬打, 又唔可以手殘...
近海係準備個陣容麻煩,打落唔手殘就 ok
巴基要刷珠刷根性仲煩,因為果陣時未抽到萬聖節女帝
我仲未過到斧手
應該youtube 最齊
你可以用optc 同埋日文名search

好多美版玩家都有出攻略
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞