One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
但想問下外賊祭係冇所謂既隊長技?
聽日既活動係大亂戰,要追排名的話仲肝過大連戰
頭先射埋落第二彈,淨係補到娜美,補唔到骨仔
諗住博多隻 uta都冇
咁我都係佛糸算 新手無咭
無 但係就要睇隻角色既海賊祭能力黎組隊 雙人角色就食唔到速屬知屬個d加成
你齊晒uta, 喬巴, 骨頭, 娜美, 羅賓, 就一定過到

大亂戰係做球比呢5隻角, 再搭好友uta
新手的話可以將個目標 set低少少,例如佢有喬巴任務既就做哂佢就算,大亂戰關卡會出各種素材,你抱住刷素材既心態去玩都ok
今次大亂戰喬巴獎品有last tap 技能珠, 一定要攞左粒珠先
係,呢個係大獎
死啦,我差隻可以解好多盾既骨仔,巴打係咪抽齊哂?
齊哂

咁要肝下了
第2彈拉到16, 仲差uta
我諗住打住先,星期5應該夠200石再拉多4下

喬巴獎勵有100石, 跟著twitter 活動會派50石或者會追加多20石, 我本身仲有40石, 應該會儲到200石博下20連個嚴選
建議要限突左羅賓先
因為羅賓做船員可以自己解必殺封, 跟著佢可以開超必解全隊必殺封

ok 希望夠料突破佢
我得隻uta 一張新金都無….
即係証明ching 好歐
我齊晒金卡仲未中uta
你仲可以搵好友uta 互拮
我無金卡解狀態 可能仲難過關過你
Btw 祝大家快啲補齊
我發覺要齊金卡係仲難過中當期限定, 因為有保底紅, 機會大過茫茫金卡中果兩三隻
過左個活動就一車車咁黎 好鬼衰
新手,有無人可以比招待碼我加一齊解任?
唉 好撚on9 以為已經link左twitter 早兩日重係咁like

點知無link 無左90分
招待コード:74321032547
加了 研究組隊中
通常即日換分換埋禮物
新手入坑 係咪買個2000石抽而家活動?
係, 抽1,2彈啦
可以睇公告有咩角色喺個池入面

下午5點有排名戰要快d 抽
招待コード:73011754463
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞