One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
或者喺YT search トレクル わたあめ
好多關都可以快擦棉花糖
依幾次開始覺得佢大連戰關卡都整到好難

以前純粹抽到角就打多啲分數 冇就打多次數
都係農咁

但依家仲加難左 變左你又唔可以全部亂塞啲高加成角落去就算數

唔知算好事定壞事
起碼抽到角就更加一勞永逸 抽唔到就更加痛苦
冇記錯佢亂入要你用uta, 但必殺縮短係buff 自由格鬥

即佢唔比你用uta 組博識打突隊
而家真係迫你起碼抽1,2隻先可以易d 打
uta自己有船長技必殺技縮短,問題應該不大
我有問下有無tp gp果啲,玩左幾日好多野唔識🥲
可以上巴哈睇左先, 有左基本了解
之後可以呢度問
最主要想知道點先用到支援,明明食咗自己升
用支援好似要玩家lv 升到150定200先得
如果有力屬jack限定 , 心馬可限定, 用佢地做船長來打新手經驗值關卡, 會好快過200lv

食自己可以升潛在能同同lv 上限突破

其他可以睇住以下先:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26291&snA=51633
就係其怪有兩隻又得
粗略睇
爆COST 機會唔細
如果要做support, 你隻角要食到lv1, 最勁食到lv5

而且要睇你做support 的角色支唔支援隻船員
我有升呀,但應該係樓上巴打咁講,爆cost,有乜方法升快啲
升玩家lv
用力jack, 心馬可做隊長打關
我見你有力屬jack 限定, 用佢做隊長打下決戰關, 跟著用30石買埋鯨魚船, 打決戰關好快升lv
收到
都係手痕拉左兩下 好彩叫有隻frankly
寶藏地圖其實係咪打多啲敵人會好啲? 中間條路就好似多啲分?
我只係會追住肉行
唔係用完一次嘅人唔可以再用嘅咩? 點解我可以連續兩次遭遇戰都用同樣人物
因為巴打仲喺東海?
屌真係唔好貪倍率,搭卓洛打差 d死
係啊 今次第一次
用google 睇返 原來東海係可以一隊打天下
係架,努力打上新世界吧
新世界 d獎勵好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞