One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
如果我而家抽左28下

30連個4隻已經有兩隻 其中一隻係新限同艾斯大和

重博唔博好定留石
抽啦, 全部4 隻超限要食自己升連技或者last tab 先勁

記得食自己要升last tab 或者連技, 唔好升錯
個個都抽呢個pool既 我想留石等紅髮
好耐以前玩過一陣就退左坑,想問係咪每期都要抽到當期限定先有得玩落去
痴線 唔派下石我呢啲月光族邊有石抽呀
抽到當期角有加乘快啲拎活動獎勵

抽唔到咪肝啲

依家有啲角好強勢可以玩好耐 例:雙人路飛團
收到, 多謝巴打們指導
Uta個必殺技解釋,閱讀理解差啲都搞唔掂
gamewith都估今次 uta學大和玩法,隔一排就出個超進化
有無巴打大約講下海賊祭點樣打?

我戰力高對家一萬 人地重要得5條友 但我都輸到七彩
係, 我都見到
都似會有超進, uta一出就6 星, 之後似打絆決戰黎升6+

而且好多人估有第4彈, 因為技羅同路飛團沒有up, 似有第4彈黎up 呢2隻超限
打海賊祭要用特別的海賊角
基本就是要剋屬性打, 再落就是按type 屬性組隊, 例如斬隊, 自由隊

基本在海賊祭池抽的角都是專門打海賊祭用, 見下圖:
今次電腦個海賊祭算易打 用心角試左幾場就贏到
以前玩係每期除左加乘
啲關卡仲係要抽晒當期金卡同限定咁一隊先易打
唔係既話啲關砌角砌到傻都未必解得晒啲debuff
依家仲係唔係

如果有巴打需要就再加我啦 有返2個位
我仲未打得贏 challenge level
佢個趨勢都仲係針對新角特色出關
不過你好友搵到新隊長通常都仲有得玩下既
另外就玩得耐角色儲得多 總有其他解決辦法
今次用呢隊贏
用羅白打, 我用力隊搭隻羅白
隻喬巴出必殺補7000幾血, 好癲!
可以 share黎睇下嗎

後面3隻隨便都可以

祝巴打一抽入魂

想抱大腿 加下啲自己人做fd 子

345 219 439
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞