One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
ching 中左佐佐木, 正野!
我都好想要呢隻

我拉一下中左卡塔, 已經升爆晒等好友門使用
兩位都好爽,拉左3下都冇補過,我都好想要三角龍
抽卡二個個pool 係for聽日開始個個活動?
對, 有獎勵加乘。
之後獎品可以用黎抽龍下, 進化石, 同埋有特別卷可以換大和, 御田進化石
今次一張都無抽到 希望唔會太難打
絆決戰死左可以等人救,志在打齊素材就算
一陣11點記得login 清左絆決戰體力先
之後可以搵隊慢慢打

基本上打60甚至90周回都沒有難道, 只係你唔課金就冇體力打
而家懶到係搵一隊打哂咁多關,唔想轉隊好煩
係, 佢又霸住你編成隊伍
如果有埋超boss, 起碼霸住6隊
我見有3隻屬性boss 都有得一隊過?

抽獎果到係唔係抽哂就一定出大獎? 提早中大獎就跳去下一LV?
卡池夠深或者有哂當期既加乘角一隊過哂唔係問題,因為佢呢3隻加乘角既普攻對全屬性都有剋屬(彩虹傷害數值)

我每次抽到大獎,石,金卡券後就會飛下一個 pool, 大獎既素材都係2-6回目 pool先有,要刷素材可以留返去7回慢慢刷
抽左三下 淨係補左日和 時夫人 無其他新野

上game with 抄左三隊希望都夠打

想問下今次個活動流程

1.用哂5格體力打第一關拎入場卷

2.直接打lv10?

3.抽獎 你地係單抽定一野轟落去?
1) 係,最左邊果關拎 coin先可以入關打
2) 我係,出既素材同抽獎券數應該較好
3) 開頭會10下10下咁抽,到後尾就1下轟落去,視乎之前果下已經出左咩獎
無咩好友用卡塔
有需要可加我好友

已加 thx
一隻加倍角色都冇

一場得10張券

同埋迫我哋課金打入場券
如果唔為排名又唔駛課金既,理論上自然回體打加佢送既藥水都夠抽哂素材
有你呢句就得啦

點睇個人排名
右上角有個人&同盟排名
禁入去 個人同同盟都黑左㩒唔到
今次應該只係得同盟排名, ranking 版面第一個就係
只有超boss 才有個人排名
一般的絆決戰只有同盟排名
我個盟好廢 有成4個人無打過
好多人儲埋最尾兩日先清
最緊要有清絆體就可以

如果唔食藥, 一般打到36回左右, 一兩個鐘都打晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞