One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
我應該追唔到,只可以保3000內
打左成200幾回, 都追唔到1000

差一隻限定差好遠
想問下可唔可以 add呢度新手巴打幫手做
應該點揀??
只可以random 加街客
或者你放低code 等新手加你
明白,唔該晒
かんたんタップでド派手なコンボ!
自分だけの海賊団でONE PIECEの世界に飛び込もう!
ゲームを始めて招待コードを入力し、
ミッションを全てクリアすると、
ガシャ20連相当分の報酬がゲットできるぞ!
招待コード:21889435107
一訓醒又跌到1500 同1000名已經差14萬分

保3000算
無玩4年,估唔到重有人玩
ching 入唔入翻坑?
有興趣玩既 add我上面招待 code
派左石 諗住追多隻uta 炒左
派左石, 剛剛好第20連終於補到uta...
搞唔掂想放棄
我都留定個招待先如果有巴打需要都可以加一加

痴撚線,11xx名同1000 名差6萬幾分,點追
我已經齊角差骨仔
我抽曬啲石 無曬彈藥 唔追了
我有肉,但個差距好難收窄,我諗要保3000算
我都仲有20舊肉到 打左50萬分
用曬應該入到1000內但守唔到去10點
果斷放棄
我而家1800左右 32萬分 但見3000名同我只係差9萬分 好不安
ching 好堅
我禽晚見追唔到就放棄打入1000

而家打左37萬排14xx, 應該都穩3000內
1000名埋單應該要61,62萬
預1個鐘可以打15000分左右, 得返3個鐘, 應該好穩啦
同你諗差唔多 1000我估65萬咁上下
計過曬數追唔掂
原本打算石抽順便中埋金角再同佢死過
點知炒左 依家訓陣先都得啦
唔喇,無時間呀
之前未有小朋友可以不停追活動
依家唔得了
好 咁收手

自己真係唔夠肝 明明一開波已經齊哂5隻合作角 點知連1000名都無
齊角都上唔到1000?
而家1113 名49萬幾分,是否應該放棄?
738名 64萬分
頭兩個鐘差喬巴 然後抽到就開波

所以我真心廢 完全無肝ge 決心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞