One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
第二彈抽晒30次 中左3隻新限一隻8週年凱多,其他一線中唔到相同果啲係咪就咁食?海賊祭係咪都要抽?
同埋下面有冇邊啲有用?
仲有
想問下點樣先轉得番去正常介面喺右上角轉整都係咁
隻速羅好野嚟
仲有速女帝 力飛六胞 大和 禦田

其次知羅 技月光獅子 速卡二 速king
vs 紅髮 雙人路飛/卓落 知鷹眼

多左隻凱多可以俾六星食左佢 升‘連’技

另外基本上所有角都有佢用處(包括4星)
如果資源有限建議優先升左新限角先
簡單黎講即係no.靠後的角
個filter 啲icon效返著燈狀態(由上至下第1.2,4項)

他含xxx日文嗰到on

第3項必殺技一項都唔好點
收到,相同角就咁食就得?
岩岩發現第3彈先有其他超限抽 仲諗住留石
係就咁食 食完俾你揀要升既能力

新手都係瘋狂抽角豐富自己個box
新手想問下第一彈30個10連抽唔到大和+艾斯係咪要等第三彈先抽
留石下次啦 唔好諗住追呢d 遲下一定會再有 既然今次你都已經抽到uta 就唔好再抽第三彈 除非你想要抽埋喬巴 個人就唔太建議
第三彈有 我都等緊
但第三彈唔係有紅髮?
今次個pool無紅髮 第三彈保底個隻係今次新個隻喬巴
差骨仔娜美,追唔追埋好
抽埋29 30下
金卡唔洗追啦
想問下咁多位大佬點解人哋隻凱多可以+330 但係我嘅只可以+300
你要打海賊祭攞材料, 再去升採集島
比達巴追唔追排名先?
唔追就唔洗抽啦, 我覺得羅賓是必須要, 因為解必殺封。

娜美唔洗要都得, 用羅賓sub 沙佬已經解到連擊系數低下。 uta 船長又解到麻。

骨頭要解盾, 大亂戰應該都要呢隻, 不過都易有取締角色。
想自己食自己 但發現右邊揀第1/2/3個都可以揀相同卡黎食
想問下我應該揀邊個?
自己食自己都係可以一次過上限突破+必殺lv up+Support 效果都有,是但一個就得
Uta 互食都一樣?係咪有其他野要揀?
Uta互食要揀邊個?
難得中兩限都想試下1000名內,我有羅賓
第三項 特別技黎
OK!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞