One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
thanks for sharing......但我冇鷹眼同哥頓 support
150石 兩張青雞大將

比兩張唔同都好丫
啱啱收到上次獎勵嗰1000張抽獎券 如果我唔用嘅話係咪會冇咗? 無得留下次?
係啊, 唔會保留到下一次
要抽晒
馬上抽
all in 哂所有石拉左兩下, 中左青雉同黃猿, 唔強求了, 上次追路飛元氣大傷
今次個活動都易打 儲石算
恭喜比達巴, 呢期歐爆
開幕抽 uta就係,之後愈抽愈衰
好似最新update話如果有隻UTA, 笨大會送多隻?
係, 如果已經有一隻uta, 官方會送多一隻
如果沒有uta, 將來抽到官方都會送多一隻
我已經有兩隻,係咪會送多兩隻
成隻限送俾人咁正
我就係有一隻但唔願意進化做隻核突怪既人
連招技都唔想研究
我打完大航海之後即刻退化返做6星
完全唔想留呢隻6+

就算比多隻我都即刻食黎升LT
宜家每個月都要打500強化料 跟住就大連戰 絆戰 完全無唸過其他活動 出新限 新限作用一個月後就入倉直到周年 搞唔掂
佢多左lv 限突呢樣野, 就開返個打龜關比玩家。同埋呢關係代替左卡普每個月大約45石同金銀鎖匙。

但就好鬼悶, 因為官方限死你用新限定組隊。 反而之前的競技場就冇左, 令玩家自由組隊的熱誠減退。

我見英文OPTC twitter 有一批玩家都洗緊版屌9 營運。
太過公式化咁玩啦 低屌啦
認同阿
呢一輪都係咁loop咁
新限->新關->大連戰->絆決戰
全部都係做球比新角 跟住一期期又洗牌

以前中既限 過多一兩期連大連戰加成都無既時候就可以做倉管

出返下啲有新意少少既關卡啦

我最初都有話過 佢個蛋池咁耐都無將啲骨灰角擺埋一邊 抽到真係0作用既
不如整啲限定關卡/獎勵 強制要用返呢啲舊角咪唔洗好似抽到返黎擺咁款 咪又可以育成下啲舊卡
成隻game嘅營運咪就係好似 火影忍者 疾風亂舞咁囉,撐多幾年隻game可以執笠。隻火影game已經執笠
海賊王呢個ip冇咁易執 同埋火影完左不停loop舊角
雖然海賊都loop舊角但佢仲有排出 週年出多隻尼卡又可以錢已袋 理撚得你
極度唔建議巴打們課金 營運咁撚公式出野 就好似今次三隻超限一隻都唔中 由9佢算橫掂之後又係倉管
我都認同好公式化, 每個月玩嘅野一樣。
佢又蛇王取消埋鬥技場。

最癲上個月食住電影出左3個超限池

美音打大亂
紅髮打龜
路飛打大連

其實佢出左大航海嚟出d 難關等你用下d 舊限。 但差唔多隻隻限要食到130/150先過到。

我見佢上個月食住電影, 喺andriod 下載ranking 升到頭10, 佢唔怕老屎忽走, 最緊要有新血入。
認真講 落船最好 期期都要靠抽當期pt黎打活動 唔齊國家隊都會冇曬心機打
個營運就係明呃你錢 但要玩又會忍唔住抽黎打活動 抽唔到又谷鳩氣
唔課金就唔會咁嬲 d石都係佢送個d黎 落船有唸過架 只不過唔捨得呀
新手入無用架 咪玩個2.3個月 班新手抽唔到新限同新金卡 打料關都難過啦 因為佢地連舊金卡都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞