One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
added
已加 953 157 292
建議唔建議而家買石ac入坑
原來出左新既單機海賊祭,唔該晒
我其實係想講未贏到上次技屬果個既 challenge, 不過拎到石就算
我同樓上有位巴打都買左 100蚊有找 好過自己刷

已經過左刷首抽個個年紀
有冇link 你地係買邊個
新個隻uta 招必殺唔知有無理解錯

出左必殺 第一round 增傷 第2 第3round再增傷

但當 敵人出技就會打斷 變1 round 增傷

但下半部睇中文都唔係好明點先發動轉珠個個條件
截左 gamewith圖,按照佢既講法同巴打講既差唔多,而且有音符狀態下再開技就可以轉珠,鎖珠,加chain系數

如果要有音符先轉到珠 姐係要有兩隻係場入面
應該係,uta冇二重必殺技果個能力,所以要自己有一隻,好友一隻先用到轉珠呢個技能
咁其實好似唔太好用

難度高ge 關敵人成日都講野 好易打斷個音符 又無理由同一round開哂兩隻uta 除非確定秒到?

利申 純交流無實戰
1招技有曬2種增傷已經好勁 比人打斷都仲可以發動一次
轉珠呢d技大把角色做到 解debuff同開技比較重要
自膠 解debuff同增傷
今次個pool 好似有bug
日本嗰邊好多人張紅紙閃超耐, 之後出舊限

https://twitter.com/gurepon0415/status/1555768315301498881?t=Us9bLF8dHkW4yhvokbf8DA&s=19
咁 fake

想問下暫時咁組得唔得
依家入坑都係主要刷新POOL果幾隻為主?
想問下課金問題 如果我個帳號本身係IOS, 課金前已經用晒D石, 然後轉去ANS再課金抽野, 抽到冇晒石再轉番IOS又得唔得?
因為APPLE課金好麻煩 又要轉地區買日本ITUNES卡
想問埋啲四五星是咪可以賣哂佢
我2次
4,5星都有好多都有用, 相同就盡量食9張升lv 上限突破
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞