One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
開個新 post先,隨著 one piece漫畫走向最終章,呢隻 game唔知仲可以開到幾多個 post

都係果句,祝各位新手/老屎忽都抽到心水角色

Gamewith攻略網:
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/
留名
留名
快啲出歌姬啦等緊抽
我見有人分析8月6 日先出uta, 8月中後出紅髮

快d 一次過出晒佢啦
感謝比達巴開po
好想抽野呀
買咗個2000石ac 返嚟咩都冇得抽

隻手痕到想斬咗佢
大家咁話,原本儲左300粒,手痕走去抽日和射左100石落海
我對日和無性趣

鐘意恐龍妹豬多d
上網見人用凱多快刷 一入場就射死哂敵人

我頭先用朋友個隻打返一開始嗰啲垃圾決鬥 連一開始嗰啲兵仔都只係扣勁少血
想問下

喬巴係兩倍棉花糖

巴基係多一個寶箱

有經驗船 咁有無邊個做隊長係多exp?

同埋刷烏龜 or 解放書有冇話邊個會多寶箱?
exp加乘隊長有心不死鳥同埋力屬jack
出多個寶箱都係用巴基
有冇巴打可以解釋下佢地要做既任務係乜,我做既係咪只係每日按應援就夠?
新手揀左你個招待碼之後,會有一連串任務。當個新人完成所有任務, 2邊都會有石收到。 第1~3 人, 會各有50石。之後好似每位10石左右, 可以自己睇到。

另外, 新人其中 一個任務, 是要用你的好友船長打一關, 所以新人一定要先加你做好友, 你唔好取消佢好友申請就得。
I SEE....原來咁爽, 而家先識玩, 好睇果條友既造化, 搵第三條友都搵左好耐, 好多開 GAME 冇耐就唔玩既人
係, 之前好彩有2個玩家完成了, 攞左100石。
用石買船有無話邊隻先?

買哂都好貴
甚平條魚
Lm

明天出uta 限定
幾點開抽
準備全彈發射
明天上午6點半到11點維護, 之後就抽得

明天好似有5隻新角, 已知uta 係限定。
我9估應該2限3金。

拭目以待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞