One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
慢慢抽就會中, 黎緊有大連, ching 應該儲到石拉多1,2下

加油
恭喜萬路巴

呢兩次都抽得幾好
有料到恭喜恭喜
得兩新金
same
uta 超進化係講緊知屬個隻?

好似進完廢左勁多wor
唔係, 係活動送嗰隻uta
打大連300萬送進化石

6星uta 未知幾時出, 但睇到twitter 招大技動畫似會有大魔王Musica
嚇死我心諗點解會廢咗咁多
今日抽埋第3彈

拉左8下中父子丼, 凱多一隻, 補大媽
好好彩呢個pool 差2隻全補了

凱多已經彩框埋

又可以儲石

btw 一張新金卡都無
搞到我都想抽下不過得50石,忍手算父子丼唔係超限? 想再抽紅髮,但要冷靜
巴打強運 係咪齊哂電影版6限?
昨晚手痕又課都係冇路飛,淨係補齊金卡
係啊已齊6隻電影限定

第一章25下, 第2章10下, 第3章13下

唔算歐, 唔算非
唔洗保底已經當贏
巴打似係愈抽愈有運,同我相反
我第一章3下中哂兩限,第二章好似唔過10下得紅髮,第三章課左,抽11下都唔中限,只係補哂金卡,前兩章 d金卡都未齊,已預期過一排就會大量咁出返俾我
係, 所以我抽唔到金卡都算, 雖然超想要sunny 仔

比達巴加油, 快d 帶路飛上船!
二章金卡我只係中 sunny仔
路飛都係佛系算,唔再課金追落去
同你差唔多

33下 uta 加喬巴

8下紅髮 sunny 總統

5下 路飛 兩父子

呢兩個月抽得都算係開心
恭喜巴打,
黎緊又到大連, 加油!
打齊獎勵就算 呢排要玩splatoon
我都係咁話,小弟煲緊隻gundam
隻gundum 正唔正? 好似唔錯
黎緊ps4 同5 會出one piece game, 都好似唔錯, 好似15號會出介紹
隻gundam係fans向,尤其係睇過好多套 gundam既玩家,會對佢穿插既故事同唔同主角交流更投入,不過都幾花時間練同刷,可以單機又可以online同人玩(非 pvp) ,隔離 post見d巴打進度好快

期待 one piece會出咩game, 無雙已經玩到爛,開放世界冒險?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞