One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
打活動就升得最快, 包括大連戰, 絆決戰, 海賊祭決賽, 大亂戰

其次完成卡普關卡, 打新關卡都會有
參與各種活動,如大連戰,大亂戰, 大航海 etc
按照排名同盟有獎勵,個人都有,有 d活動好似決戰關只要過到都有幾十萬俾你
將僅餘30石射落大連 pool 2彈,補返上次隻小忍,1000萬又有排打了
大連戰姐係寶藏地圖?

諗緊抽邊個pool
新手唔洗抽都可以
因為分東海, 偉大航道同新世界

可以升到新世界先諗抽唔抽卡

咁當然, 東海都有分數獎勵, 打到1000萬會攞晒所有獎品, 但東海打1000萬就算齊pt 角都好肝下。
明白了 咁平常心算
升上甲組先發力抽卡追名次啦
原來用石買超進化關無得開3倍體力打
打邊一關, 其實唔洗打住, 基本都是舊限
見到有卡2咪打囉 順手升技

買左了 下次唔買
有石多可以打巴雷特同Franky
巴雷特打關或者海賊祭會用到
Franky 就sub 同埋海賊祭會用到

其他限都好少用得到
呢兩隻我都無

通常用心屬羅傑做隊長

隊員屎但執對應都夠做 加力屬限御田加限喬巴 都夠做

隻御田想超進但未開個關
御田粒石喺絆決戰交換所度換
原來我有超進化會變屬性個隻大和 暗變心果隻 進唔進化好

同埋點解我隻暗屬卡2無得比我禁入去超進化
大和而家唔算常用 心定知都係擺落海賊祭用 唔急用可以進化擺住係到先
卡2超進係力屬果隻 唔係知屬
唔急用可以進化擺住係到先
頂 原來我柒左 咁唔繼續刷了
抽到第1彈, 70抽都未中到1隻PICK UP
叫做中隻海多

無咩活動角, 無咩心情打活動(好難打)
想問下有冇咩關可以刷+
你意思係棉花糖?
係既話可以用喬巴刷舊競技場
你意思係棉花糖?
係既話可以用喬巴刷舊競技場
好似好難咁
新手邊個比較易打
打路西關, 要係書庫開出黎打

https://youtu.be/P9jdoGacVn8
今次大連都好考功夫
同埋越黎越on 9

亂入關:
當你抽齊3隻pt 角, Round 2 正常開索羅跟甚平

2隻角是加攻擊及固定系數3回合
但奇怪在round 3 會把你有利效果打消

變相你round 2 要再開美音, 咁round 3 打消有利效果後,仍可以加攻擊及亮珠增傷, 但就只可以buff 博識/打突角。而新3隻pt 角都唔係博識打突, 即係只有美音食到個buff

我都諗唔明點解咁出
感激
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞