One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike

最尾要食多一支水先保到500名
同盟保到50名內
巴打,如果有位我想加入,每次都有打絆決戰,依家個團得返5個人打,thanks
介唔介意 add你做 fd先?
好,186,039,849
好似又可以休息幾日
過幾多應該出戰國同舊三大將抽卡,唔知係1紅3金定係4紅
*過多幾日
出到無野出又出頂上
一紅4金

戰國
三大將 藤虎
限定 戰國V2 心屬
必殺技: 全隊有齊五屬性時, 選擇1名角色, 該角色1rd攻擊及亮珠增傷4倍, 該角色轉自屬性珠, 其他角色轉[連]珠. 全隊有4名或以上的心屬性角色時, 則該已選擇角色1rd攻擊及亮珠增傷3.5倍

船長技: 全隊攻擊4.5倍, 體力1.5倍, 全隊[心][連]珠及不利珠視為亮珠, 全隊有齊五屬性角色時, 全隊攻擊5.5倍, 減傷10%

月底池可以不抽了...
其實唔差喎,百搭隊長,當年好鐘意用v1 戰國,令一班低 cost 雙周角強化,事隔多年前元帥終於有v2
呢隻驚玩雜色真係玩9自己
啲雙人角換一換角色就無鬼曬啲加乘
之前仲有款隊長係玩 hit數加攻,大家仲記唔記得
我入坑嗰時應該淘汰左呢樣野 未見過
應該是近似時夫人的作用吧

戰國加攻同亮珠4倍, 應該是暫時最高倍數,佢但只buff 1個人。如果佢出d 關係要P 5次 (血盾), 咁就好有用。

但實際真係要用落先知, 戰國buff 得一隻, 真係唔可以手殘。反而時夫人雖然得3.5倍, 但buff 2隻, 而且組隊比較容易。
4張金卡都可以超化一定驚戰國吸引唔到人抽 所以4張金卡做埋超化卡
聽日抽第一彈算

第3個10連包一張新金卡
唔講真係唔知佢地都有超化,呢4張都可以做2線隊長,每人一隻色夾返戰國,進階版66戰隊
課金加價?
又一隻新限,出夠未
下個月可以換萬聖節女帝

曾經好想要女帝黎打大航海, 但而家過左, 反而想佢俾我換知屬山治甚平, 未過到 lv5 海上餐廳
我剛剛過左, 比想像中易組同易打。
係擦左幾日美音關去升角

好友用返自己隻山治就ok
我都係用卷升爆隻山治。

用呢隊尾關要擦肉珠先過到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞