One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
原來要咁做。想知level 7第一個寶箱係咩黎?
我level 7 重有600個未抽 包括第一個粒石

我見同盟獎勵有1000張劵 係唔係可以等埋獎勵先reset?

如果唔係我而家要reset 睇下有無機會抽多3粒進化石

而家打到60lv 開始吃力

呢個就係紅髮進化石, 個池2000個入面會有2粒, 抽到再reset 可以再抽, 無限輪迴
同盟獎勵會送2粒進化石

所以基本在第6round 抽一粒, 同第7round 抽2粒就夠了。 當然再抽就可以早d 超進化, 同盟獎勵要等1個星期左右先派。

如果你差700零野, 抽埋個尾攞多粒就可以收工

前提係要完全同盟任務
咁岩了 我有兩粒係手 差一粒未抽

600粒要抽多一粒好鬼難 超boss 無人打 我又唔齊角

10星打到60lv 心屬boss 開始唔夠力打
可以等你好友救援你

唔一定要自己打晒, 我頭30lv 都特登輸, 等好友救你可以升絆link, 升到3星打普通10星關會有1.3 倍加乘

又學到野了 但首先要有一個勁盟活盟

即刻見到ching
靠你啦

你心屬用咩隊打
https://youtu.be/UHgWJx95fOE

我用呢隊打, 打到79暫時仲夠用
我發覺破根性好少
可以用追擊, 毒, 火燒代替根性
換以前隻虎頭船都 ok
搵緊 個box 唔夠深
呢隻game個玩法模式同之前隻火影疾風亂舞係咪一樣,又係隔一個週期就出新角色大清洗舊角色,跟住又要抽限角嚟加倍數刷分
我到而家都仲未打得贏呢個
試下用知隊, 好似進化uta 海賊祭超強
終於抽到第3粒進化石 重有400抽 佛系打埋就算
無知隊既隊長
d 活動愈來愈搞

最後一谷, 殺左入50名
今次應該保唔到50名, 希望頂到100名內
想唔想換下血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞