One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
黎緊一個月, 應該都是路飛團戰鬥服ver
連續3個月出路團

唔知會唔會出羅同白熊
App Store 搵唔到隻game 係咪要轉日本
係,要日本apps store

見你地抽第2彈咁開心
成功左
搞到好想派石抽下拉左幾下?
儲下啦
想知必殺技100% 活動常唔常有?好多角色等緊升技
正常都是周年, 半周年一次100%升技(有可能跨年都有)

但而家已經改左, 食自己100% 升技

而且每日有一場可以打必殺技能書, 加油ching
唔係好明,艾斯大和個隊長技唔係可以10round 防封?點解仲俾人封到?

好後悔之前輕課抽第一彈, 頭先派百幾石抽4下第二彈, 中左sunny 仔兩次, 補左隻狗同埋新紅髮, 如果我拎 d 石抽第三彈可能中埋貝克曼&肥仔, 真係有早知......
你係咪前一關俾人禁左船長?
禁左船長就會無左船長技 咁就會俾人封船員
中到紅髮就好

第二彈我拉唔落 個pool 真係得一隻紅髮無
所以仲拉緊第一彈 補左速骨同夏季兩翼
比達巴呢期好旺

我今日同樣第5下中貝克曼, 但金卡仲差sunny 仔同高比
發覺齊金卡仲難過中紅,兩彈加埋8下都係得 sunny仔,力屬御田出左3隻,呢隻第一期既超限已經變左大平賣,之前竟然可以 login 就拎到
抽左3下第3彈 補左千陽號同音樂總統

都係差高比同貝克曼 應該儲石等第三章
儲多兩粒石夠150石再試第二彈先今晚希望抽到新紅髮
加油呀巴打
是勇者不必怕 一野轟落去

PS又要開始玩PAD 合作
我覺得可以拉到第5下嚴選
當然要睇下你裡面差得多唔多限定
大和艾斯同埋凱多我都有 如果唔係我都想聽你講話抽多兩下

就算唔中最新嗰隻中左右兩隻都好
咁就留石啦, 反正仲有第3章
第一彈真係好伏
我見好多重課第一彈都唔中
如果好運嘅可以搏一搏因為佢真係咩都有,順便補下洞,我就是失敗嘅例子
今晚搵D好運朋友借隻手嚟借下 第一彈抽到天花板都唔中新紅髮嚟講呢
練進度ok,但我求超限就第二彈算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞