One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
gamewith得d入門 lv, 要過lv5 要上 youtube搵
30個10連都唔中uta
早D抽開幕篇第二彈的話已經補左底
但可能最終章會出返 uta 紅髮 chopper貝克曼肥仔
岩岩夠50石又射第3彈一下乜都冇,發覺幾張新金卡幾難出,得張 sunny仔
我都控制緊自己唔好再去抽紅髮
招待コード:07296734881

我再招一下好友
如果有新手, 可以直接用我招待碼

堅係出路飛
烏爺父子
親子丼
好撚吸引, 睇圖已經想要

路飛應該係4檔, 唔知係猿人定蛇
路飛似係電影版 last大技個樣,應該係蛇,不是 nigga, uta 超進化素材喺絆決戰度出?靜左幾日係時候出新活動
呢個進化石係活動uta 進化用, 之前講係打大連的獎品 (打到一定分數)
6星uta 進化仍未公佈

呢個時候出, 我覺得可能會代替大連池
但好似之前咁分3彈, 每彈相距2日, 又好似趕唔切出....
原來係活動果隻 uta
6星果隻超進化我估會有大魔王背景
收手儲石唔追貝克曼了
今次電影活動好撚癲
差唔多一個月出3個章節, 每個章節一隻超限。每個pool 分3彈。

仲癲撚過8周年。
8周年都話送好多石, 而且分4彈抽...
話哂票房都過120億日元, 仲唔俾佢借題發揮cap水咩, 又同其他game 搞crossover, 你要我課得順氣既唔該諗多D 好玩既活動關卡

出蛇人, 應該9月10日出
重未追到舊果隻UTA
又出新POOL
Franky 係咪電影入面衰手多開炮打爆座塔, 所以唔出新卡俾佢
仲有絆決戰, 娜美, 羅賓可能到時出

星期6送10連

咁睇會唔會又係一隻超限,一隻普限?
超限:uta紅髮路飛
普限:chopper貝克曼烏爺父子
係啦,今次都係一超一普限定

紅髮只出場打棒棒
今次終章應該是大連加乘角
那有石
得100石抽,平常心模式已開啟
隻新路飛咁鬼似隻舊力超進化路飛
得100石抽兩下紅髮好定係Luff好
有新抽新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞