One Piece Treasure Cruise - Flim RED 紅髮海賊團老笠活動正式開始!!

999 回覆
2 Like 1 Dislike
抽到第10次10連終於中uta
超限 pool而家玩法係第一彈擺哂所有限落去(除了特定 pool會出的限定外), 第二三彈各分一隻新限,限定篩選30隻,第一彈變左新手向刷開局,老屎忽想要新限的麻煩抽哂二三彈
係, 所以我應該抽左第2彈先, 路飛打大連2倍分

其他路飛團戰鬥服應該都會出金卡
我都係抽二彈先,經過紅髮既教訓
紅髮竟然有1.5倍 而家都 keep住有搭好友1.1倍加乘,打1000萬可以快少少
今次六, 日, 一出晒3彈, 唔洗你心思思
超限 uta 紅髮喺黎緊新 pool三彈都冇,因為開演篇同埋樂章篇既第一彈仲長開緊,佢出二三彈果時唔抽的話,想要入手呢兩隻就大海撈針
仲未有uta
抽路飛定uta 好
好辛苦咁儲50石慢慢抽

終於有心砌左隊打到呢活動拎螢光棒
抽路飛
呢隻路飛應該係bug....
大家係咪都抽第二彈算 如果係,我跟大家抽第二彈搏搏
忍一日,祝大家好運
聽日再報告

張圖都heahea 地
係得招技叫唔同啲
同一招好難有咩唔同,想佢著電影版衫,出技後先蛇人mode
收到

下隻再出路飛
電影版一定會有路飛,點可能冇主角,不過唔明紅髮竟然係舊版,出最尾招大技就型
超限紅髮應該係第一次打魔王時期
近代紅髮好似出現喺路飛招技度
睇黎之前第一彈真係太西
個個依到等第2彈 出新卡都無人抽

第二彈開心
剛剛拉左5下

補了新超限路飛, 日和
另外出了2張基德限定

金卡只補了山治
恭喜巴打
好多重用幅舊圖資源衫都唔轉電影版
小修一修就另一隻
恭喜巴打,我課金拉左5下,只係得新甚平卓洛,補返上一水既卓洛 franky
2彈60抽唔中路飛但都係補到大和艾斯同2隻都冇既
金卡中甚平山治
巴打結果有 d似我,我又係中大和艾斯,冇路飛,但金卡補甚平同卓洛,我補唔到新限

btw, 忘了跟各位巴打講聲中秋節快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞