2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
對佢既外圍投射同防守意識係無擔心過, 佢射姿不嬲OK, Gonzaga都show到出黎

不嬲擔心既係對抗性唔夠, 同埋副body對面NBA 高對抗性情況下捱唔捱到82場波, 所以真係唔敢J今場波
湖人簽Thomas Bryant 一年
Chet有無得增重

瘦得濟
第一年 慳住用 叫佢主力射外圍算數
唔好叫佢成日帶波切入
唔傷咪ok,同ad 負負得正
Chris Haynes
@ChrisBHaynes
Free agent Thomas Bryant has reached an agreement with the Los Angeles Lakers on a one-year deal and will be given opportunity to win starting center position, league sources tell
@YahooSports

揀猢
大學已經增咗㗎啦
Chet 好易硬撞過唔到人就turnover
大學同nba級嘅增磅差好遠,giannis 都係nba先增到宜家咁,當年pick同宜家chet 一樣咁瘦
做Mismatch俾佢打Post-Up
做Spot up shooter
防守叫Bazley頂啲中鋒就得
呢啲unicorn 一定有撞牆期,如果增到磅就獨一無二嘅giannis 級數,所以先高風險
同埋增重都要睇骨架
Chet太窄膊
唔增磅驚佢易撞傷 增磅又可能會影響射波手感同速度
湖上年成班bench幾乎換晒
睇highlight,Chet少少似KD
不過守強攻弱版
增下榜穩做allstar
Chet增磅難D,
佢會係第一個二百磅內線all star
跟住胖虎自己收埋咧
上年果班叫bench咩得melo交到貨
幾時先有牙病
其實唔係增重,係增加肌肉既密度
未來是THT 的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞